Usposabljanje SD1

Otvoritev zunanjega poligona SIJ v Ljubljani

Otvoritev zunanjega poligona SIJ v Ljubljani
Na Vodovodni 25 v Ljubljani, ob Športnem centru Triglav, smo odprli zunanji športni poligon, ki ga je OKS-ZŠZ, skupaj s velikim sponzorjem in donatorjem poligona, Sij - Slovensko Industrijo Jekla, D.D., predal v uporabo občanom.
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in Sij - Slovenska Industrija Jekla, D.D. sta konec leta 2015 podpisali dogovor o sodelovanju, na podlagi katerega bosta v sodelovanju z regijskimi pisarnami OKS-ZŠZ postavila 11. zunanjih športnih poligonov v večjih mestih po Sloveniji. Poligon v Ljubljani je že peti tovrstni objekt v Sloveniji.Podžupan mestne občine Ljubljana Dejan Crnek, Predsednik OKS-ZŠZ, Bogdan Gabrovec, prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik in v imenu Slovenske industrije jekla Mitja Kolbe, direktor za razvoj in strategijo ter demonstratorji vaj, telovadci Športnega društva Sokol Bežigrad so simbolično predali poligon v uporabo.

 

Ob tem je predsednik OKS – ZŠZ, Bogdan Gabrovec poudaril: »Zdrav življenjski  slog prebivalcev Slovenije je pomemben del poslanstva krovne športne organizacije, Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez. Skupaj z najboljšimi partnerji si prizadevamo zagotavljati optimalne pogoje za razvoj ne le tekmovalnega slovenskega športa, temveč tudi gibalne aktivnosti slehernega posameznika«.

 


 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji