Slovenski olimpijski izobraževalni center in nagrada 2017

Slovenski olimpijski izobraževalni center in nagrada 2017
Pred dobrim letom je bila realizirana ideja o Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru. "Ustvarjalci" so bili za omenjeno stvaritev nagrajeni s prestižnim priznanjem.
V Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru predstavljamo športnike, olimpizem in olimpijske igre s fotografijami, video vsebinami in razstavnimi eksponati. Olimpijski komite Slovenije v centru izvaja razne programe in aktivnosti. Za otroke in mladino organiziramo Olimpijske urice s slovenskimi vrhunskimi športniki, izobraževalne in informativne delavnice za mlade športnike, pripravljamo dogodke za različne ciljne skupine ter s tem skrbimo za promocijo športa in olimpizma. Slovenski olimpijski izobraževalni center je odprt tudi za različne javnosti, posameznike, naključne obiskovalce ter vse, ki jih zanima olimpizem, šport ali pa morda nakup kakšnega artikla iz uradne olimpijske navijaške kolekcije.

Zasluge za to, da omenjene vsebine centra vedno znova prevzamejo številne obiskovalce imajo pri agenciji ArnoldVuga+ in Gregorc Vrhovec arhitekti. Za svojo kreativno stvaritev so prejeli priznanje Oblikovalski presežek 2017.

Čestitamo!
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji