Coca-Colina akademija #ZaMlade

Coca-Colina akademija #ZaMlade
Spoštovane športnice in športniki! Vabimo vas na tridnevni izobraževalni dogodek, namenjen mladim in perspektivnim športnikom, ki bo ta vikend v Hotelu Bernardin v Portorožu.
Dogodek, ki smo ga v partnerstvu zasnovali Coca-Cola Slovenija in Olimpijski komite Slovenije, je namenjen športnicam in športnikom, ki so uspešni na športnem področju in že vključeni v različne izobraževalne programe ter vsem tistim, ki o svoji poslovni karieri šele razmišljajo.

Zmaguj v športu, zmaguj v življenju!
V okviru dogodka bo potekal sklop praktičnih delavnic s priznanimi in izkušenimi predavatelji, s pomočjo katerih boš pridobili znanja, ki ti bodo v pomoč pri upravljanju športne kariere, pa tudi znanja, ki ti bodo v pomoč pri načrtovanju vaše poslovne kariere. V ospredju bodo veščine in znanja s področja psihologije za športnike, upravljanje kariere športnika in blagovne znamke športnika, komunikacije z različnimi javnostmi, upravljanja financ in načrtovanja dolgoročne poslovne kariere.
Na delavnice ste vabljeni mladi športniki v starosti 18 let do 25 let. Pripravili smo tudi družabni program v duhu bližajočih se olimpijskih iger. Za ohranitev vrhunske forme vseh športnic in športnikov, ki se nam boste pridružili na dogodku, pa bo ekipa kineziologov, ki so vključeni v projekt Razvoj kadrov v športu Olimpijskega komiteja Slovenije pripravila tudi program treningov. Program bo potekal v soboto zjutraj, ekipa kineziologov pa vam bo za svetovanje in podporo na razpolago do kosila.

Pridruži se najboljšim!
Znanje in izkušnje bodo na dogodku z nami delila tudi velika imena slovenskega športna, ki so športno kariero kronali s pomembnimi odličji, danes pa poslovno pot nadaljujejo na različnih strokovnih področjih. Na dogodku nas bodo pozdravili tudi častni pokrovitelji projekta in Jure Košir, nekdanji vrhunski alpski smučar, danes pa uspešen poslovnež, ki s ponosom prevzema vlogo ambasadorja našega projekta.

Za prevoz športnikov na dogodek, nastanitev v hotelu in bivanje v Hotelu Bernardin bosta v celoti poskrbela partnerja v projektu Coca-Cola Slovenija in Olimpijski komite Slovenije.

Za uspeh v športu in življenju je potrebno znanje in izkušnje. In te želimo deliti z vami. Verjamemo, da bo dogodek lepa popotnica za vašo nadaljnjo športno in poslovno kariero.

OKVIRNI PROGRAM
PRIJAVNICA

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji