OI Pariz 2024

Olimpijski večer na Ledeni fantaziji

Olimpijski večer na Ledeni fantaziji
Skupaj s podjetjem podjetja Coca-Cola HBC Slovenija, sponzorjem Olimpijskega komiteja Slovenije ter organizatorjem dogodka Ledena fantazija vabimo vse olimpijke in olimpijce, da se nam naslednji teden pridružijo na Kongresnem trgu v Ljubljani.
Posebni dogodek je namenjen olimpijkam in olimpijcem, ki so že končali tekmovalno kariero ter vsem, ki so še vedno aktivni in s ponosom zastopate našo državo.

Olimpijski večer bo v torek, 5. decembra, ob 18.30 uri na drsališču Ledena fantazija v Parku Zvezda v Ljubljani.
 
Dogodek je namenjen druženju, promociji športa in olimpizma, predvsem pa predstavitvi vseh vas, ki ste ime naše države ponesli v svet. V duhu bližajočih se olimpijskih iger v Pjongčangu prihodnje leto smo pripravili tudi pester program na drsališču, velikem več kot 2.000 kvadratnih metrov. Skupaj se bomo pomerili v streljanju na gol, za vse, ki bi želeli preizkusiti ledeno površino, pa bomo pripravili tudi drsalke. Na dogodku bodo prisotni tudi drugi obiskovalci, zvesti navijači in podporniki športnikov, ki se bodo pomerili v olimpijskem kvizu.

Predvideni program dogodka
  • 18.30 – 19.00                Prihod olimpijcev na prizorišče
  • 19:00 – 20:00                Predstavitev prisotnih olimpijcev in tekmovanje v streljanju na gol
  • 20:00 – 20:30                Druženje in pogostitev
  • 20:30 – 21:30                Nadaljevanje tekmovanja v streljanju na gol in predstavitev prisotnih olimpijcev, olimpijski kviz za obiskovalce, predaja daril za olimpijce

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji