Usposabljanje SD1

Prispel je tudi vodja olimpijske reprezentance Slovenije

Prispel je tudi vodja olimpijske reprezentance Slovenije
Pet dni pred slavnostno otvoritvijo zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu je na prizorišče, natančneje v olimpijsko vas, prispel tudi vodja olimpijske reprezentance Slovenije Franci Petek.
Z redno letalsko linijo iz Pariza je z vodjo olimpijske reprezenatnce Slovenije v Južno Korejo prispel tudi sankač Tilen Sirše s trenerjem. Za razliko od Francija Petka, ki kar poka od energije je Tilen deloval nekam utrujeno, kar pa ne preseneča, saj let od francoske prestolnice do mednarodnega letališča Incheon traja več kot deset ur. Danes se bo odpočil in naspal, jutri pa ga že čakajo treningi in sklepne priparve za najpomembnejši nastop v njegovi karieri.

Franci Petek je kljub nedavni poškodbi kolena prispel v vas z značilnim nasmeškom in v pisarne vodstva olimpijske reprezentance takoj vnesel še dodatno dozo pozitivne energije. Po kratkem počitku in kosilu sta s pomočnikom Blažem Perkom obiskala olimpijska prizorišča, saj se je vodja želel seznaniti z vsemi pomembnimi zadevami, ki vplivajo na počutje športnikov. Kot udeleženec olimpijskih iger, bil je zastavonosša slovenske zastave na igrah v Albertvillu, še kako dobro ve kaj športniki potrebujejo, kaj jim veliko pomeni in s sodelavci iz vodstva olimpijske reprezentance mu bo uspelo, da bi bili vsi kar najbolj zadovoljni.

Zvečer v Pjongčangu pričakujemo večje število trenerjev in serviserjev, ki bodo med igrami skrbeli za slovenske smučarske tekačice in tekače. s seboj bodo pripeljali skoraj tono težko opremo v kateri so prav vse malenkosti, ki jih potrebujejo športniki. Že jutri pričakujemo v vasi večino alpskih smučark in smučarjev ter deskarje.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji