Usposabljanje SD1

Olimpijski festival PyeongChang 2018!

Olimpijski festival PyeongChang 2018!
V južnokorejskem Pjongčangu XXIII. zimske olimpijske igre že v polnem teku. Oči športnih navdušencev vsega sveta bodo vse do 25. februarja uprte na 12 olimpijskih prizorišč, ker se za 102 kompleta olimpijskih kolajn bori nekaj manj kot 3.000 najboljših športnikov iz 92-ih držav sveta. Med njimi tudi 71 slovenskih olimpijcev.
Na prizorišče olimpijskih iger so že odpotovali številni slovenski navijači, tudi skupina Tomažem Razingarjem, kot vodjo le-teh, na čelu.. Na Olimpijskem komiteju Slovenije-Združenju športnih zvez pa nismo pozabili na vse tiste športne navdušence, ki boste olimpijske igre spremljali iz domovine. Skupaj s sponzorji olimpijske reprezentance Slovenije in ob dodatni podpori družbe Unitur, bo v soboto, 17. februarja, ob 10. uri tudi na smučišču Rogla zagorel olimpijski ogenj in zaplapolala olimpijska zastava. Z olimpijsko slovesnostjo bomo v družbi vrhunskih športnikov otvorili Olimpijski festival Pjongčang 2018, ki bo v soboto in nedeljo, 17. in 18. februarja, med 10. in 15. uro. 

Med športnimi izzivi tudi curling, bob in zimsko kolesarjenje s “fatbike"
 
Olimpijski festival Pjongčang 2018 je namenjen predvsem družinam z otroki. Ponuja 15 različnih športnih izzivov namenjenih manjšim in večjim otrokom, ki bodo v družbi športnikov preživeli nepozaben olimpijski dan. Seveda ne bodo manjkale niti medalje, olimpijski kviz, nagradne igre in pester spremljevalni program. Na velikem zaslonu bomo spremljali slovenske olimpijce in navijali za naš #olimpijskiponos v Južni Koreji.
 
Dobimo se ob pohorski vasici na vrhu smučišča Uniorček pri znaku "Začni tukaj!" kjer otroci prejmejo knjižico za spoznavanje športov in olimpijsko raziskovanje se lahko prične! 
 
Predhodne prijave niso potrebne, udeležba je brezplačna. Tudi za žejne in lačne bo poskrbljeno.
 
Pridi in se počuti olimpijsko!
Več info na spletni strani dogodka.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji