Usposabljanje SD1

Regijska pisarna OKS-ZŠZ Kranj gostila sejo strokovnega sveta športa za vse in sestanek vodij regijskih pisarn

Regijska pisarna OKS-ZŠZ Kranj gostila sejo strokovnega sveta športa za vse in sestanek vodij regijskih pisarn
V Mestni knjižnici v Kranju je bila 29. seja strokovnega sveta športa za vse in sestanek vodij regijskih pisarn OKS-ZŠZ.
Prisotne je uvodoma pozdravil tudi župan Mestne občine Kranj, Boštjan Trilar ter prisotnim zaželel dobrodošlico in uspešno delo.
Na seji, ki jo je vodil prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik, so obravnavali sistemsko urejanje področja usposabljanja na področju športne rekreacije in športa starejših. Seznanili so se tudi izsledki raziskave o percepciji OKS-ZŠZ in telesni dejavnosti Slovenk in Slovencev.

Predstavniki regijskih pisarn so podali poročila o sprejemanju Letnih programov športa v njihovih regijah, o ustanavljanju novih občinskih športnih zvez, projektih s katerimi so zveze kandidirale na sredstva Fundacije za financiranje športnih organizacij in o sodelovanju pri realizaciji  projektov OKS-ZŠZ. Ob tem so s strani predsednika sveta Fundacije za šport, g .Aleša Remiha prejeli informacijo o poteku letošnjega razpisa in časovni okvir, v katerem bo FSO delo predvidoma zaključila.

Obravnavali so tudi izvedbo tekočih projektov ter se seznanili z aktualno problematiko pri sprejemanju sprememb Zakona o igrah na srečo (ZiS).
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji