Usposabljanje SD1

TAFISA v misiji 2030 z roko v roki z EU komisarjem Navracsicsem

TAFISA v misiji 2030 z roko v roki z EU komisarjem Navracsicsem
Od 21.-23.marca je bil v Sofiji Letni športni forum EU. V bolgarski prestolnici se je zbralo okoli 400 delegatov iz vseh evropskih držav, da bi razpravljali o vročih temah, povezanih z evropsko športno politiko.
Dogodek je bil tudi izvrstna priložnost za generalnega sekretarja TAFISE Wolfganga Baumanna ter direktorja TAFISA mag. Janeza Sodrznika in Dionysios Karakasisa, da so z misijo "Misija 2030: Za boljši svet skozi šport za vse", seznanili komisarja EU za šport Tiborju Navracsicsu, ki jo je prejel z velikim zanimanjem.

Drugi pomembni področji foruma sta bila mrežni kotiček prvih evropskih iger športa za vse TAFISA, saj je direktor organizacijskega odbora iger, Anne Jochum de Vries, predstavil stojnico in promocija dogodka udeležencem ter panelno sejo na temo "Ali šport pomaga k razvoju mest in regij? «, kjer je direktor TAFISA, Jean-Francois Laurent, razpravljal o vlogi aktivnih mest in predstavil akcijo globalnega aktivnega mesta za aktivno počutje.

Podžupan Mestne občine Ljubljana, g.Dejan Crnek, je predstavil priprave in delo v okviru projekta Global Active City. Poleg Ljubljane so dobro delo, ki ga opravljajo v svojih občinah, predstavila tudi Lillehammer in Hamburg.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji