Usposabljanje SD1

Študij na daljavo

Študij na daljavo
Z velikim sponzorjem OKS, Telekomom Slovenije, smo podaljšali sodelovanje na področju študija na daljavo, ki mladim vrhunskim športnikom olajša usklajevanje šolskih ter športnih obveznosti.
Dogodka, ki smo ga organizirali v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru, so se udeležili ravnatelji, pedagoški koordinatorji, dijaki športniki Gimnazije Šiška, II. Gimnazije Maribor, Gimnazije Franceta Prešerna Kranj in Gimnazije Jesenice ter predstavnik Telekoma Slovenije, g. Tomaž Jontes.

Namen dogodka je bil podpis pogodb za sodelovanje pri projektu Študij na daljavo, ki je eden izmed projektov za podporo mladim športnikom pri usklajevanju njihovih obveznosti. Študij na daljavo je dolgoletni projekt, pri katerem se športnikom zagotavlja dodatne učne ure, pomoč, svetovanje, opravljanje izpitov na daljavo. Nekateri športniki so zaradi športnih obveznosti veliko odsotni in s takšnim programom jim lahko pomagamo ter zagotovimo opravljanje šolskih in študijskih obveznosti. Od vsega začetka pa nam pri temi pomaga veliki sponzor OKS, Telekom Slovenije.

Predsednik Slovenske olimpijske akademije, olimpionik Miroslav Cerar, je vse udeležence uvodoma pozdravil, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, Bogdan Gabrovec, pa je podpisal pogodbe o študiju na daljavo z ravnatelji sodelujočih srednjih šol.

 
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji