Usposabljanje SD1

#BeActive Slovenija

#BeActive Slovenija
Vzemite si čas za 10-minutni odmor in razgibajte svoje telo V petek, 28. septembra, pozivamo vse, da si vzamete čas zase in v 10-ih minutah razgibate svoje telo. Bodisi v šoli, pisarni, doma ali na kakšnem drugem mestu.
Številne raziskave in primeri dobrih praks potrjujejo, da gibalna dejavnost in šport izboljšujeta naše počutje in zdravje ter posledično tudi delovno storilnost. Zato je dobro, da jim nekaj časa posvetimo tudi med delovnim časom. Zato pozivamo vse, da ob Evropskem tednu športa, v petek, 28.9.2018 ob 10 uri, namenijo 10 minut aktivnemu odmoru.
 
Ker pri Olimpijskem komiteju Slovenije posvečamo posebno skrb družbeno odgovornem ravnanju in glede na dejstvo, da imamo v okviru projekta Razvoj kadrov v športu priložnost sodelovati z vrhunskimi strokovnjaki s področja kineziologije, smo se odločili, da družbeno odgovorno del te strokovne vrednosti podarimo vsem, ki to potrebujejo in želijo.
Skupaj z njimi smo pripravili elektronsko verzijo plakatov z navodili za vadbo na delovnem mestu. Gre za gibalne vaje, ki so jih kineziologi označili za najbolj primerne za vse, ki veliko sedimo.

Plakate lahko naložite na svoj računalnik in jih natisnete!
Želimo si, da dnevno posvetite nekaj aktivnih minut svojemu zdravju in posledično tudi boljši storilnosti.
Nizi kratkih vaj, ki jih za boljše počutje lahko vsakodnevno in brez posebne opreme naredimo na svojem delovnem mestu si lahko ogledate v seriji kratkih filmov. Kliknite tukaj.
 
Vzemimo si čas in naredimo nekaj za svoje zdravje in dobro počutje.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji