Dobrodelni večerni Migimigi tek

Dobrodelni večerni Migimigi tek
Naslednji petek, 28. septembra, se nam pridružite na Kongresnem trgu in bodite dobrodelni! S tekom ali hojo nam pomagajte zbirati sredstva za športnike iz socialno šibkih okolij in mladim športnikom omogočite svetlo športno prihodnost.
Skupaj z Bogomirjem Dolencem, ki že od začetka septembra teče 42 maratonov, bomo migali za dober namen.

Pridi tudi ti in pomagaj, da vsi skupaj naredimo 1.000 krogov okoli Parka Zveza. Vsak krog namreč pomeni točno 5 €, ki jih v tvojem imenu za mlade športnike prispeva Adriatic Slovenica, veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije. Za vse, ki se nam boste pridružili, je dogodek popolnoma brezplačen. Prijavite se na prizorišču. Začnete, ko se prijavite, saj. Ni skupinskega starta.

Tek pa ni edini način, ki šteje. Lahko hodimo, poskakujemo ali na kakršenkoli način premagujemo razdaljo 400 m, kolikor znaša en krog okoli Parka Zvezda. Vztrajamo, da pomagamo.

Predstavitev mladih olimpijcev in glasbeni gostje
Tek in gibanje ni edino kar bo zaznamovalo zadnji septembrski petkov večer na Kongresnem trgu. Ob 20:30 se bo javnosti predstavila Mladinska olimpijska reprezentanca Slovenije Buenos Aires 2018, ki bo pred odhodom v Argentino prav tako prispevala svoj delež k našemu skupnemu cilju.
Ves čas dogodka bo na glavnem odru potekal zanimiv spremljevalni program. Zabavali nas bodo Trkaj in Pop Design, spodbujali atraktivni Dunking Devils in Urban roof, Pričakujemo številne olimpijce, ki se nam bodo pri pridružili tudi pri teku.

Bodite dobrodelni
Pridružite se nam na Kongresnem trgu v Ljubljani. Naredite nekaj zase in za dober namen. Ob tem, ko bo za vsak vaš krog, zavarovalnica Adriatic Slovenica prispevala 5 €, lahko pomagate tudi sami. Z nakupom majice v vrednsoti 5 €, boste mlade športnike dodatno podprli.

Kako do prizorišča?
Peš, s kolesom, z mestnim avtobusom ali vlakom, kjer ima otrok v spremstvu odrasle osebe poseben popust. Lahko pa pridete tudi z avtomobilom (v bližini Kongresnega trga je veliko parkirišč).

Se vidimo 28. septembra!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji