Usposabljanje SD1

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik, na obisku v občini Šenčur

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik, na obisku v občini Šenčur
Prvi podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez, mag. Janez Sodržnik, je v okviru svojih rednih obiskov slovenskih občin opravil sestanek z županom občine Šenčur, g. Cirilom Kozjekom.
Občina Šenčur sodi med občine, ki veliko pozornosti posveča športni dejavnosti svojih občanov. V občini s 8557 prebivalci imajo kar dvajset športnih društev, ki delujejo na področju kolesarstva, nogometa, borilnih veščin, lokostrelstva, planinstva in športne rekreacije. Razpolagajo s sledečimi športnimi objekti, s katerimi zgledno upravljajo: Športna dvorana Šenčur, Večnamenska dvorana Voklo, Telovadnica Visoko in Športni park Šenčur. Po podatkih Ministrstva za finance za leto 2017 namenjajo investicijam v  športne objekte 86,28 € na prebivalca in športnim programom 35,26 € na prebivalca, kar jih uvršča med občine s visokim deležem sredstev namenjenih športu.

Na sestanku, na katerem je sodeloval tudi predsednik Športnega društva Šenčur, g. Bojan Pintar, so se posvetili predvsem pogovorom o možnostih poglobitve sodelovanja športnih društev z občino pri razvoju športa in o možnostih ustanovitve občinske športne zveze kot povezovalca tovrstnih interesov v občini.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji