Usposabljanje SD1

Janez Sodržnik izvoljen za podpredsednika Svetovne zveze športa v podjetjih

Janez Sodržnik izvoljen za podpredsednika Svetovne zveze športa v podjetjih
Prvi teden junija je bilo v Atenah srečanje članic Svetovnega združenja športa v podjetjih (WFCS), katerega član je tudi Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez.
Na generalni skupščini WFCS v Atenah je bil prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik, izvoljen za podpredsednika te organizacije, kar je že njegova druga pomembna funkcija v mednarodnih športnih organizacijah.
 
Atene, ki bodo od 17. do 21. junija prihodnje leto gostile 3. Svetovne igre športa v podjetjih, so se izkazale kot dobro pripravljene. Številni objekti in športna infrastruktura, ki je bila pred 15-imi leti prizorišče olimpijskih iger, je odlično pripravljena in Atene prihodnje leto pričakujejo več kot 10.000 udeležencev, ki se bodo lahko pomerili v 28-ih športnih disciplionah, primernih tudi za osebe z ovirami.
 
OKS-ZŠZ je skupaj s Športno unijo Slovenije in Mestom Ljubljana kandidairal za organizacijo Svetovnih iger športa v podjetjih leta 2022, kjer pa je izgubil proti mehiškemu Leonu. Leon bo tako prvi gostitelj svetovnih iger izven Evrope, kar je dalo pomembno težo pri končni odločitvi članov skupščine.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji