Usposabljanje SD1

Brezplačne vadbe za miganja željne

Brezplačne vadbe za miganja željne
Začela se je akcija »Zmigaj se do brezplačne vadbe«, s katero je šport dostopen vsakomur.
Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez skupaj z Mercatorjem in mrežo ponudnikov športnorekreativne vadbe v okviru akcije »Zmigaj se do brezplačne vadbe«, ki poteka od 8. 7. do 14. 8. 2019, omogoča enomesečno brezplačno vadbo, ki jo lahko koristite med 1. 9. in 31. 12. 2019.

Telesna aktivnost ni le privilegij vrhunskih športnikov. Za svoje gibanje in zdravje moramo skrbeti vsi. Zato vam Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez v sklopu projekta Evropski teden športa skupaj z Mercatorjem omogoča enomesečno brezplačno vadbo. Prebudite svojo športno radovednost in preizkusite nekaj novega!

Ste si vedno želeli teči s prijatelji, organizirano, v skupini pod strokovnim vodstvom tekaškega trenerja? Se preizkusiti v umetnostnem drsanju? Morda poskusiti jogo, pilates ali zaplesati? Zdaj imate priložnost, da izpolnite svoje želje. Z enkratnim nakupom izdelkov Mercatorjevih izbranih blagovnih Bio Zone, Lumpi, O.K. in Garden Good v vrednosti 10 €, lahko prejmete kupon in izbirate med 3.600 vadbami širom Slovenije.

Zmigajte se do brezplačne vadbe.
V času akcije, med 8. julijem in 14. avgustom, obiščite katerokoli živilsko prodajalno Mercator po Sloveniji, razen franšiznih prodajaln in spletne trgovine, kupite izdelke izbranih blagovnih znamk v vrednosti vsaj 10 €, in s kuponom, ki ga prejmete ob računu na blagajni, rezervirajte svojo vadbo. Z nekaj kliki na spletni strani vadba.olympic.si si izberite eno izmed 3.600 vadb, ki jo boste lahko en mesec obiskovali
brezplačno. En mesec, kadarkoli med 1. 9. in 31.12. 2019.

Seniorje pa samo v četrtek, 25. 7., čaka prav poseben kupon.
V vseh živilskih prodajalnah Mercator po Sloveniji bo prvih 5.000 kupcev s statusom upokojenca prejelo poseben senior kupon. Prejmete ga ob kakršnemkoli nakupu, izkoristite pa ga lahko za jutranjo vadbo, ki jo na 168 lokacijah po Sloveniji ponuja društvo Šola zdravja.

Če nimate možnosti rezervacije preko spleta, nas pokličite na 01/230 60 06 in rezervacijo uredimo namesto vas.

Mi smo pripravljeni za vas.
Naj bosta to poletje in jesen prelomna, odločitev za športno vadbo pa tista, za katero vam bo hvaležno vaše telo.
Pohitite, število vadb je omejeno!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji