Zlati partnerji OKS

Union hoteli

V Union hotelih si prizadevajo ostati najboljši med ljubljanskimi hoteli in s svojo dejavnostjo določati hotelski standard na domačem trgu ter še naprej soustvarjati družbeno življenje slovenske prestolnice.
www.union-hotels.eu
   
Kompas

Kompas je odlično podjetje z več kot šesto tisoč zadovoljnimi gosti, s številnimi zvestimi poslovnimi partnerji, zadovoljnimi zaposlenimi sodelavci ter številnimi priznanji in certifikati, ki dokazujejo njihovo uspešno poslovno pot.
   
Genion Clipping

Genion Clipping član Newton Media Group je proaktivno podjetje na področju spremljanja in
analize medijskih objav, v katerem imajo zaposleni možnost kakovostnega odločanja o dosegu osebnih ciljev ter ciljev in trajnostne rasti podjetja ob uveljavljanju pobud in idej.
www.genion.si

 
   
Ljubljana Airport

Z ustvarjanjem spodbudnih in uporabnikom prijaznih izkušenj ter trajnostnim upravljanjem letališča zagotavljajo povezljivost Slovenije.
www.fraport-slovenija.si
   
Rogaška

Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.
steklarna-rogaska.si

 
   
S&T Slovenija, d.d.
 
S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.

V S&T-ju šport živijo in želeli so ga tudi podpreti. Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.
www.snt.si
   
Herman&partnerji
 
Strateško svetovanje. Upravljanje ugleda in znamk. Digitalna transformacija. Predvsem pa širši pogled na izzive, globje razumevanje le-teh in edinstvene rešitve, s katerimi zvišujemo vrednost organizacij in njihovih znamk. Nova doma komuniciranje je tu.
https://herman-partnerji.si/sl
   
Eles d.o.o.

Temeljna dejavnost in poslanstvo družbe ELES je varno in zanesljivo obratovanje elektroenergetskega sistema Republike Slovenije. Verjamemo, da so za uspeh vsakega od nas in za uspeh družbe ELES potrebni odgovornost, zavzetost, znanje, zanesljivost, sodelovanje in vztrajnost. Le s pomočjo teh vrednot lahko dobro opravljamo poslanstvo ter uresničujemo zastavljeno vizijo imeti vodilno vlogo v slovenskem elektroenergetskem sistemu in postati ključni člen energetske stabilnosti v regiji z enim od tehnološko najnaprednejših omrežij.
www.eles.si
   
DELO, d.o.o.

Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu.
www.delo.si


Srebrni partnerji OKS

Bronasti partnerji OKS

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji