Zlati partnerji OKS

Union hoteli

Union hoteli - skupina Union hoteli združuje pet hotelov z različnimi koncepti, vse na izjemni lokaciji v središču Ljubljane. V Union hotelih se najde za vsakogar nekaj – za tiste, ki ste v Ljubljani poslovno ali na oddihu, za mlade in mlade po srcu, za vse, ne glede na življenjski slog ali okus. V Union hotelih so na voljo prostori in dodatna ponudba za konference in srečanja kakršnegakoli obsega. Od kongresov, gala večerij in porok do glasbenih nastopov – ne glede na vrsto dogodka bo pri nas poskrbljeno za brezhibno načrtovanje in izvedbo.
www.uhcollection.si/sl/
 
   
Kompas

Kompas je uveljavljeno mednarodno turistično podjetje in ena najuglednejših blagovnih znamk slovenskega gospodarstva. Kljub vsem spremembam in dopolnitvam Kompas ostaja zmagovalec in glavni steber na področju turizma, tako na našem ozemlju kot tudi v širši Evropi in svetu. Bistvo uspeha je predvsem poslovna filozofija, da le najbolj kakovostne storitve ustvarjajo zadovoljne potnike ter da izpolnitev in preseganje pričakovanj tako kupcev kot poslovnih partnerjih prinaša dolgoročne poslovne učinke.
www.kompas.si/
 
   
Ljubljana Airport

Z ustvarjanjem spodbudnih in uporabnikom prijaznih izkušenj ter trajnostnim upravljanjem letališča zagotavljajo povezljivost Slovenije.
www.fraport-slovenija.si
   
Rogaška

Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.
steklarna-rogaska.si

 
   
S&T Slovenija, d.d.
 
S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.

V S&T-ju šport živijo in želeli so ga tudi podpreti. Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.
www.snt.si
   
Herman&partnerji
 
Strateško svetovanje. Upravljanje ugleda in znamk. Digitalna transformacija. Predvsem pa širši pogled na izzive, globje razumevanje le-teh in edinstvene rešitve, s katerimi zvišujemo vrednost organizacij in njihovih znamk. Nova doma komuniciranje je tu.
https://herman-partnerji.si/sl
   
Eles d.o.o.

Temeljna dejavnost in poslanstvo družbe ELES je varno in zanesljivo obratovanje elektroenergetskega sistema Republike Slovenije. Verjamemo, da so za uspeh vsakega od nas in za uspeh družbe ELES potrebni odgovornost, zavzetost, znanje, zanesljivost, sodelovanje in vztrajnost. Le s pomočjo teh vrednot lahko dobro opravljamo poslanstvo ter uresničujemo zastavljeno vizijo imeti vodilno vlogo v slovenskem elektroenergetskem sistemu in postati ključni člen energetske stabilnosti v regiji z enim od tehnološko najnaprednejših omrežij.
www.eles.si
   
DELO, d.o.o.

Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu.
www.delo.si


Srebrni partnerji OKS

Bronasti partnerji OKS

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji