Bakla 2024

Zlati partnerji OKS

Kompas, d.d.

Družba Kompas d.d. v svojih sedemdesetih letih delovanja osredotočeno razvija kakovost svojih storitev in partnerstev, zaupanje svojih potnikov na prostočasnih in poslovnih potovanjih ter je s svojim znanjem v turizmu, izkušnjami, tradicionalno odličnostjo in globalnim povezovanjem veliko mednarodno podjetje. Svoja potovanja mu vsako leto zaupa več kot 600.000 potnikov s celega sveta, za kar skrbijo podjetje s sedežem v Sloveniji ter mreža Kompasovih podjetij in uradov po Evropi, v ZDA in Maleziji.
www.kompas.si
   

Ljubljana Airport

Z ustvarjanjem spodbudnih in uporabnikom prijaznih izkušenj ter trajnostnim upravljanjem letališča zagotavljajo povezljivost Slovenije.
www.fraport-slovenija.si
   

Kontron

Kontron se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.
V Kontronu šport živijo in želeli so ga tudi podpreti. Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije - Združenju športnih zvez (OKS-ZŠZ) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.
www.kontron.com/
   

DELO, d.o.o.

Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu.
www.delo.si
   

arnoldvuga+

 

Prva hiša

https://www.prvahisa.si/

EKIPA SN

https://media24.si/


Srebrni partnerji OKS

Bronasti partnerji OKS

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji