Imamo to. Peking prihajamo!

Zlati partnerji OKS

Kompas, d.d.

Družba Kompas d.d. v svojih sedemdesetih letih delovanja osredotočeno razvija kakovost svojih storitev in partnerstev, zaupanje svojih potnikov na prostočasnih in poslovnih potovanjih ter je s svojim znanjem v turizmu, izkušnjami, tradicionalno odličnostjo in globalnim povezovanjem veliko mednarodno podjetje. Svoja potovanja mu vsako leto zaupa več kot 600.000 potnikov s celega sveta, za kar skrbijo podjetje s sedežem v Sloveniji ter mreža Kompasovih podjetij in uradov po Evropi, v ZDA in Maleziji.
www.kompas.si
   
Ljubljana Airport

Z ustvarjanjem spodbudnih in uporabnikom prijaznih izkušenj ter trajnostnim upravljanjem letališča zagotavljajo povezljivost Slovenije.
www.fraport-slovenija.si
   
S&T Slovenija, d.d.

S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.
V S&T-ju šport živijo in želeli so ga tudi podpreti. Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.
www.snt.si
   
Herman&partnerji

Strateško svetovanje. Upravljanje ugleda in znamk. Digitalna transformacija. Predvsem pa širši pogled na izzive, globje razumevanje le-teh in edinstvene rešitve, s katerimi zvišujemo vrednost organizacij in njihovih znamk. Nova doma komuniciranje je tu.
https://herman-partnerji.si/sl
   
Eles d.o.o.

Temeljna dejavnost in poslanstvo družbe ELES je varno in zanesljivo obratovanje elektroenergetskega sistema Republike Slovenije. Verjamemo, da so za uspeh vsakega od nas in za uspeh družbe ELES potrebni odgovornost, zavzetost, znanje, zanesljivost, sodelovanje in vztrajnost. Le s pomočjo teh vrednot lahko dobro opravljamo poslanstvo ter uresničujemo zastavljeno vizijo imeti vodilno vlogo v slovenskem elektroenergetskem sistemu in postati ključni člen energetske stabilnosti v regiji z enim od tehnološko najnaprednejših omrežij.
www.eles.si
   
DELO, d.o.o.

Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu.
www.delo.si


Srebrni partnerji OKS

Bronasti partnerji OKS

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji