Zlati partnerji OKS

Kompas, d.d.

Družba Kompas d.d. v svojih sedemdesetih letih delovanja osredotočeno razvija kakovost svojih storitev in partnerstev, zaupanje svojih potnikov na prostočasnih in poslovnih potovanjih ter je s svojim znanjem v turizmu, izkušnjami, tradicionalno odličnostjo in globalnim povezovanjem veliko mednarodno podjetje. Svoja potovanja mu vsako leto zaupa več kot 600.000 potnikov s celega sveta, za kar skrbijo podjetje s sedežem v Sloveniji ter mreža Kompasovih podjetij in uradov po Evropi, v ZDA in Maleziji.
www.kompas.si
   

Ljubljana Airport

Z ustvarjanjem spodbudnih in uporabnikom prijaznih izkušenj ter trajnostnim upravljanjem letališča zagotavljajo povezljivost Slovenije.
www.fraport-slovenija.si
   

S&T Slovenija, d.d.

S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.
V S&T-ju šport živijo in želeli so ga tudi podpreti. Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.
www.snt.si
   

DELO, d.o.o.

Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu.
www.delo.si
   

arnoldvuga+Srebrni partnerji OKS

Bronasti partnerji OKS

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji