Bakla 2024

Glavni sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije

SKB banka, d.d.

SKB banka kot glavni sponzor OKS, naše olimpijce podpira že od leta 1993. Naše sodelovanje sega na skoraj sam začetek delovanja Olimpijskega komiteja, zato SKB banka velja za eno prvih slovenskih podjetij, ki se je odločilo za podporo in širjenje olimpijskih vrednot v Sloveniji.
 
SKB banka na sam vrh pomembnosti svojih korporativnih vrednot postavlja načelo timskega duha, ki je tudi ena glavnih vrednot v slovenskem športu in olimpizmu. Na ta način zaposleni v SKB delujejo vsak dan v odnosu do strank. V SKB banki pa se zavedajo tudi pomena odličnosti, kar jim priznava tudi strokovna javnost, ki SKB že več let zapored prepoznava kot najboljšo banko v Sloveniji.
 
SKB banka je razvojno usmerjena univerzalna banka, ki preko različnih prodajnih poti, s poslovalnicami po vsej Sloveniji zagotavlja celovito in raznoliko paleto kakovostnih bančnih produktov in storitev. Ob koncu leta 2019 se je priključila Skupini OTP, eni največjih, najbolj stabilnih in zanesljivih neodvisnih ponudnikov finančnih storitev v srednji in vzhodni Evropi, s celostno ponudbo bančnih storitev za fizične in pravne osebe. Več informacij o SKB banki dostopnih na: www.skb.si


Glavni medijski sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije

Veliki sponzorji Olimpijskega komiteja Slovenije

Sponzorji Olimpijskega komiteja Slovenije

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji