PODARI DEL DOHODNINE ZA SANKAŠKI KLUB IDRIJA

PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU:

(vpišite 8 mestno številko)

ZAHTEVA ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE:


SANKAŠKI KLUB IDRIJA
Davčna št.: 51968517

PODPIS:

*Strinjam se, da OKS-ZŠZ navedene osebne podatke uporabi izključno v povezavi s posredovanjem zahteve za namenitev dela dohodnine na FURS.
S podpisom te zahteve pooblaščam OKS-ZŠZ, da v mojem imenu posreduje podatke iz te zahteve na pristojni finančni urad.
* Obvezna polja
ODDAJ ZAHTEVO

DOBRODOŠLI V AKCIJI PODARI DEL DOHODNINE ŠPORTU

Vsak davčni zavezanec rezident lahko nameni do 1,0 % dohodnine tudi za financiranje športnih društev, ki imajo status društva v javnem interesu. Takšna donacija za vas ne predstavlja nobenega stroška, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plačate državi.

Donirate v naslednjih korakih:
1. Izpolnite vsa polja
2. Podpišite zahtevo
3. Potrdite strinjanje o obdelavi osebnih podatkov in pooblastilo za oddajo zahteve na pristojni finančni urad
4. Kliknite »ODDAJ ZAHTEVO«

OKS-ZŠZ se zavezuje, da bo pri uporabi osebnih podatkov v celoti upošteval veljavno zakonodajo, ki zagotavlja varstvo osebnih podatkov.


Več o donacijah dohodnine

Potem ko se obrazec odda, je na vsakem naslednjem Informativnem izračunu dohodnine na koncu obrazložitve navedeno, kateremu upravičencu se namenja % dohodnine, naveden je tudi znesek donacije.

Podari preko aplikacije eDavki

Zavezanec lahko zahtevo za namenitev dela dohodnine odda tudi elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki, kjer sta na voljo 2 možnosti:
  • Registracija z digitalnim potrdilom na spletni strani FURS_vstop,
  • Prijava z uporabniškim računom in geslom: na spletni strani FURS_vstop se za prvo prijavo vnese davčna številka in epoštni naslov, na katerega se nato prejme geslo za dostop; zahtevan je še vnos številke z dokumenta IID (Informativni izračun dohodnine), ki ga zavezanec prejme vsako leto. Pri vsaki naslednji prijavi se vnese samo davčna številka in geslo.
Na vstopni strani je potrebno izbrati »Podatki o zavezancu« in nato »Namenitev dela dohodnine«, kjer se vpiše davčno številko društva in %, ki se namenja društvu ter klikne »Oddaj vlogo«.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji