Bakla 2024

Predstavitev

V Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru (krajše SOIC) predstavljamo športnike, olimpizem in olimpijske igre s fotografijami, video vsebinami in razstavnimi eksponati. Olimpijski komite Slovenije v centru izvaja razne programe in aktivnosti. Za otroke in mladino organiziramo Olimpijske urice s slovenskimi vrhunskimi športniki, izobraževalne in informativne delavnice za mlade športnike, pripravljamo dogodke za različne ciljne skupine ter s tem skrbimo za promocijo športa in olimpizma.

V centru se predstavlja naš lisjak Foksi, maskota OKS-ZŠZ, ki s svojo odločnostjo in vzdržljivostjo predstavlja nepogrešljivo podporo in spodbudo najmlajšim športnikom in se zelo dobro počuti v družbi navijačev ter z njimi deli svojo energičnost in igrivost.

Slovenski olimpijski izobraževalni center je odprt tudi za različne javnosti, posameznike, naključne obiskovalce ter vse, ki jih zanima olimpizem, šport ali pa morda nakup kakšnega artikla iz uradne olimpijske navijaške kolekcije.

V SOIC-u lahko po predhodnem dogovoru organiziranim skupinam podrobno predstavimo vse vsebine. Za vodene oglede in skupine nas lahko kontaktirate in se dogovorite za ogled ter vodeni program.


Kontakt:

Bojan Jurovič
mail: bojan.jurovic@olympic.si
telefon: 041 390 655


Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji