Evropske igre Minsk 2019

Kliknite tukaj in spremljajte reprezentanco #TeamSlovenia za 2. Evropske igre Minsk 2019. Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Razpis delavnic za usposabljanje predstavnikov športnih društev in zvez na področju športnega menedžmenta

Razpis delavnic za usposabljanje predstavnikov športnih društev in zvez na področju športnega menedžmenta
OKS-ZŠZ in Fakulteta za šport sodelujeta pri projektu Sport Go, ki je namenjen pridobivanju kompetenc menedžmenta v športnih organizacij v partnerskih sodelujočih državah projekta in oblikovanju nabora vsebin usposabljanja za menedžment v športnih organizacij.
V sklopu projekta bomo izvedli pilotno usposabljanje za pridobivanje kompetenc kadrov, ki delujejo v športnih organizacijah na področju menedžmenta. Na Fakulteti za šport v Ljubljani in v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru v Ljubljani, bomo organizirali delavnice za usposabljanje predstavnikov športnih društev in športnih zvez, v 6 sklopih:
- Ravnanje z ljudmi v športnih organizacijah
- Projektni menedžment
- Marketing in trženje
- Organiziranje prireditev in dogodkov
- Finance v športnih organizacijah
- Pravni okviri za delovanje in vodenje dejavnosti športnih organizacij

Za vsak sklop bomo izvedli delavnico v obsegu 5 šolskih ur / sklop. Skupaj je predvidenih 30 ur.
Vsi udeleženci, ki bodo prisostvovali na vseh delavnicah, bodo ob zaključku prejeli potrdilo Fakultete za šport, ki velja kot potrdilo o udeležbi in ni potrdilo o uradni usposobljenosti za delo na področju športa. Udeležencem programa pa bomo zagotovili tudi izobraževalna gradiva.

Program, ki je za udeležence v celoti brezplačen, je omejen na okvirno 25 udeležencev. Program bo vodil dr. Gregor Jurak. Predavatelji pa bodo strokovnjaki s posameznih področij. Za vse dodatne informacije pa se obrnite na Aleša Šolarja po telefonu 051 376 289 ali e-pošti ales.solar@olympic.si.

Vsi zainteresirani kandidati izpolnite priloženo prijavnico in jo po e pošti na naslov ales.solar@olympic.si pošljite najkasneje do petka, 18. november 2016.

Več o vsebini delavnice najdete v priponki.
 

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji