Zlati partnerji OKS

Union hotels d.d.
   
Kompas
   
Genion Clipping
   
Ljubljana Airport
   
Rogaška
   
S&T Slovenija, d.d.
 
S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.

V S&T-ju šport živijo in želeli so ga tudi podpreti. Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.
www.snt.si
   
Arnold Vuga

Vodijo jih kreativne ideje in prave rešitve.
Te, z znanjem, zanosom in ljubeznijo do obrti, oblikujejo v nepozabne, dragocene in čarobne svetove blagovnih znamk.
http://www.arnoldvuga.com/
   
Publicis Groupe Slovenija

Publicis Groupe Slovenija je ena izmed večjih in najbolj priznanih komunikacijskih agencij v Sloveniji, ki ponuja celotno paleto storitev in znanj, od digitalnega sveta pa vse do grajenja blagovnih znamk. Vsakega novega projekta se lotijo na svojevrsten, inovativen način, ki je podkrepljen s strokovnim znanjem in kreativnim razmišljanjem. Prav zato hitro najdejo integrirane in kreativne rešitve, ki so prilagojene vsakemu klientu posebej.
Nenehno se razvijajo, v svojih procesih izumljajo in izvajajo inovacije ter tako vedno znova nadgrajujejo svoje znanje ter spretnosti. Ne poznajo meja in zagovarjajo osebni pristop. Klient je njihov partner, s katerim lahko izboljšajo svet in delajo v dobrobit podjetij ter blagovnih znamk, kar navsezadnje lahko dokažejo s številnimi nagradami, tako znotraj kot zunaj slovenskih meja.
http://www.publicis.si/
   
Eles d.o.o.

Temeljna dejavnost in poslanstvo družbe ELES je varno in zanesljivo obratovanje elektroenergetskega sistema Republike Slovenije. Verjamemo, da so za uspeh vsakega od nas in za uspeh družbe ELES potrebni odgovornost, zavzetost, znanje, zanesljivost, sodelovanje in vztrajnost. Le s pomočjo teh vrednot lahko dobro opravljamo poslanstvo ter uresničujemo zastavljeno vizijo imeti vodilno vlogo v slovenskem elektroenergetskem sistemu in postati ključni člen energetske stabilnosti v regiji z enim od tehnološko najnaprednejših omrežij.
www.eles.si
   
DELO, d.o.o.

Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu.
www.delo.si


Srebrni partnerji OKS

Bronasti partnerji OKS

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji