Mladinske olimpijske igre Buenos Aires 2018

Kliknite tukaj in spremljajte 47-člansko reprezentanco #TeamSlovenia za mladinske olimpijske igre Buenos Aires (Argentina). Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Zlati partnerji OKS

Union hoteli

Union hotele sestavljajo štirje odlični hoteli v centru mesta, ki skupaj ponujajo 574 udobnih in prijetno opremljenih sob v treh cenovnih kategorijah ter kar 31 dvoran za različne tipe dogodkov. Grand hotel Union, secesijski dragulj, ki je hkrati tudi največji konferenčni hotel v Ljubljani, gostom ponuja, da iz elegance in udobja mehko prestopijo naravnost v srce čudovite Ljubljane in za poslovnega ali počitniškega gosta ni večjega privilegija, kot je imeti vse pri roki in pod eno streho, kjer se prepleta mednarodno in lokalno.
http://www.union-hotels.eu/sl/union-hoteli/

Kompas, d.d.

Maja 2014 je Kompas postal zlati partner OKS. Pogodba je sklenjena za naslednjo olimpijsko obdobje 2014 – 2018. Tako kot naši izjemni športniki, se tudi Kompas in OKS že pripravljata na nove podvige, na evropske igre ter na olimpijske igre Rio 2016.

Kompas je že na samemu začetku, ob ustanovitvi Olimpijskega komiteja Slovenije, postal partner ter sodeloval na 13-ih olimpijskih igrah (6 poletnih in 7 zimskih).
www.kompas.si
 
   
Observer Genion Clipping

Observer Genion Clipping je proaktivno podjetje na področju spremljanja in analize medijskih objav. Nove tehnologije predstavljajo nove izzive ter z uvajanjem novosti in z inovativnostjo ustvarjajo nove dodane vrednosti. Na slovenskem trgu prevzemajo vidno in aktivno vlogo pri nudenju kakovostne storitve spremljanja in analize medijev.
www.genion.si
   

 
Steklarna Rogaška

Steklarna Rogaška, d. d., je eden izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu, blagovno znamko Rogaška pa na svojem področju uvrščajo na najvišji nivo, tako s ceno, kakovostjo kot tudi inovativnostjo v obliki.

Oblikujejo ravnovesje med funkcionalnostjo in estetiko. Zavedajo se moči lepote, ki jo ima kristal, zato ga namenjajo ljudem, ki cenijo plemenitost duha, znanje, kulturo in umetnost.
www.steklarna-rogaska.si
S&T Slovenija, d.d.
 
S&T Slovenija se že več kot 20 let uvršča v sam vrh slovenskih IT podjetij. Prepoznan je kot zanesljiv partner, ki s širokim portfeljem IT in poslovno-aplikativnih svetovalnih storitev izboljšuje poslovne rezultate pri večjih slovenskih in tujih podjetij.

V S&T-ju šport živijo in želeli so ga tudi podpreti. Zato so Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) omogočili, da se osredotoči na svoje delovanje, sami pa so prevzeli celostno skrb za IT.
www.snt.si
   
Arnold Vuga

Vodijo jih kreativne ideje in prave rešitve.
Te, z znanjem, zanosom in ljubeznijo do obrti, oblikujejo v nepozabne, dragocene in čarobne svetove blagovnih znamk.
http://www.arnoldvuga.com/
   
Publicis Groupe Slovenija

Publicis Groupe Slovenija je ena izmed večjih in najbolj priznanih komunikacijskih agencij v Sloveniji, ki ponuja celotno paleto storitev in znanj, od digitalnega sveta pa vse do grajenja blagovnih znamk. Vsakega novega projekta se lotijo na svojevrsten, inovativen način, ki je podkrepljen s strokovnim znanjem in kreativnim razmišljanjem. Prav zato hitro najdejo integrirane in kreativne rešitve, ki so prilagojene vsakemu klientu posebej.
Nenehno se razvijajo, v svojih procesih izumljajo in izvajajo inovacije ter tako vedno znova nadgrajujejo svoje znanje ter spretnosti. Ne poznajo meja in zagovarjajo osebni pristop. Klient je njihov partner, s katerim lahko izboljšajo svet in delajo v dobrobit podjetij ter blagovnih znamk, kar navsezadnje lahko dokažejo s številnimi nagradami, tako znotraj kot zunaj slovenskih meja.
http://www.publicis.si/
   
Eles d.o.o.

Temeljna dejavnost in poslanstvo družbe ELES je varno in zanesljivo obratovanje elektroenergetskega sistema Republike Slovenije. Verjamemo, da so za uspeh vsakega od nas in za uspeh družbe ELES potrebni odgovornost, zavzetost, znanje, zanesljivost, sodelovanje in vztrajnost. Le s pomočjo teh vrednot lahko dobro opravljamo poslanstvo ter uresničujemo zastavljeno vizijo imeti vodilno vlogo v slovenskem elektroenergetskem sistemu in postati ključni člen energetske stabilnosti v regiji z enim od tehnološko najnaprednejših omrežij.
www.eles.si
   
Fraport Slovenija

Poslanstvo podjetja je zagotavljanje učinkovitega in varnega obratovanja slovenskega okna v svet in zagotavljanje konkurenčnih in kakovostnih storitev uporabnikom, skrb za potnika, omogočanje ugodnega poslovnega okolja našim partnerjem in zadovoljstva vsem deležnikom.
www.fraport-slovenija.si
 
   
DELO, d.o.o.

Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu.
www.delo.si


Srebrni partnerji OKS

Bronasti partnerji OKS

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji