Mladinske olimpijske igre Buenos Aires 2018

Kliknite tukaj in spremljajte 47-člansko reprezentanco #TeamSlovenia za mladinske olimpijske igre Buenos Aires (Argentina). Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Olimpijski komite Slovenije in akcija Očistimo Slovenijo

Olimpijski komite Slovenije in akcija Očistimo Slovenijo
Zdi se, da je ozaveščenost prebivalstva v zvezi z varovanjem okolja vse večja, a še vedno ne dovolj velika. Zato je vedno potrebno opozarjati na problem čistega okolja in s tem v povezavi na varovanje našega planeta.
Vsakodnevna skrb za našo mater Zemljo, za čisto okolje v katerem živimo mora postati še bolj pomemben del našega vsakdana. Tudi zato Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez podpira prizadevanja na področju ekologije in varovanja narave ter podpira akcijo Očistimo Slovenijo.

Vse deležnike v športu pozivamo, da pri izvajanju športnih aktivnosti in tudi sicer skrbno ravnajo z naravo, da skrbijo za ekologijo in si prizadevajo za čisto okolje.

Športne organizacije  pozivamo, da se pridružijo akciji in v svojih lokalnih okoljih izvedejo aktivnosti. Več o akciji Očistimo Slovenijo si lahko preberete na povezavi!

 

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji