Bakla 2024

Obvestilo o nakupu vstopnic za Pariz 2024

Obvestilo o nakupu vstopnic za Pariz 2024
Olimpijske igre v Parizu se hitro bližajo. Do otvoritvene slovesnosti nas loči le še pol leta, naši športniki in športnice pa se že pripravljajo na olimpijske nastope. Tudi mi na Olimpijskem komiteju Slovenije se pripravljamo na največji mednarodni večpanožni športni dogodek.

Pozvati želimo vse navijače, naj si zagotovijo vstopnice za ogled tekem čim hitreje. Tokrat je vstopnice mogoče nakupiti le prek enega samega prodajnega kanala, in sicer preko organizatorja Olimpijskih iger 2024 v Parizu.

Nakup preko kanalov OKS, turističnih agencij in drugih distributerjev v Sloveniji žal ni mogoč.
 
Podrobna navodila za nakup vstopnic so na spletni strani organizatorja. Nakup vstopnic je možen tudi brez vstopa v žreb. Pri tem je pomembno, da je nakup opravljen čim hitreje, saj so vstopnice v košarici rezervirane le kratek čas. Posameznik lahko kupi največ 30 vstopnic za celotne Olimpijske igre, kupljene vstopnice pa bodo na voljo v aplikaciji Olimpijskih iger 2024.
 
V Parizu se pričakuje nastop številnih slovenskih športnic in športnikov v petnajstih športnih panogah. Glede na njihove dosedanje dosežke si obetamo tudi številne uspehe. Verjamemo, da bi številni navijači želeli izkusiti olimpijski duh prizorišč in v živo podpreti naše vrhunske olimpijke in olimpijce. Vstopnice za Pariz se izjemno dobro prodajajo, konec novembra pa so organizatorji začeli s prodajo dodatnih 400.000 vstopnic, vključno za dogodke, ki so jih pred tem že označili za razprodane.
 
Želimo si, da bi Olimpijske igre v Parizu izkusilo čim več podpornikov slovenskega športa, zato pozivamo vse, ki razmišljajo o ogledu tekem na prihajajoči olimpijadi, naj ne odlašajo z nakupom vstopnic ter si jih zagotovijo preko organizatorja Olimpijskih iger 2024 v Parizu.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji