Mega navijaški mozaik

POSTANI DEL NAVIJAŠKEGA MEGA MOZAIKA!

Bližajo se zimske olimpijske igre Peking 2022. Za popotnico našim športnikom in športnicam pripravljamo mega navijaški mozaik, v katerega bo vključena tudi tvoja navijaška fotografija! Pošlji nam jo in z malo sreče osvoji tudi eno izmed mikavnih praktičnih nagrad.

VAŠI PODATKI:

Prijava v nagradno igro. Strinjam se s pogoji nagradne igre.
*Z nalaganjem svoje(ih) fotografije(ij) na spletnih straneh oz. družbenih omrežjih OKS-ZŠZ in sponzorjev OKS-ZŠZ soglašam, da OKS-ZŠZ in sponzorji ter partnerji OKS-ZŠZ mojo(e) fotografijo(e) lahko uporabijo za izvedbo projekta »Navijaška kampanja Olimpijske igre Peking 2022 – Mega mozaik«, ki bo trajal od 1. 1. 2022 do 1. 4. 2022. Z objavo svoje(ih) fotografije(ij) se nepreklicno odpovedujem kakršnemu koli nadomestilu, tako denarnemu kot v kakršni koli drugi obliki, ki bi se nanašalo na uporabo moje(ih) fotografije(ij) pri izvedbi projekta »Navijaška kampanja Olimpijske igre Peking 2022 – Mega mozaik«. Fotografije bodo po koncu projekta, torej po 1. 4. 2022, uničene in jih ne bo mogoče več uporabiti za noben drug namen.«

V »Navijaški kampanji Olimpijske igre Peking 2022 – Mega mozaik« OKS-ZŠZ in sponzorji ter partnerji OKS-ZŠZ zbirajo osebne fotografije posameznikov in posameznic z navijaškim motivom, ki jih bodo uporabili za izdelavo grafičnih digitalnih mozaikov s podobami slovenskih športnikov. Grafični digitalni mozaiki bodo v namen promocije slovenske reprezentance na Olimpijskih igrah Peking 2022 v času med 1.1. in 1. 4. 2022 uporabljeni na spletnih straneh ter družbenih omrežjih OKS-ZŠZ, TV in tiskanih oglasih, katerih naročnik bo OKS-ZŠZ ali sponzor oziroma partner OKS-ZŠZ, spletnih straneh in družbenih omrežjih sponzorjev in partnerjev OKS-ZŠZ ter na zunanjih oglaševalnih površinah (plakatna mesta in oglaševalni zasloni) partnerja OKS-ZŠZ, podjetja Europlakat d.o.o. v Sloveniji.
* Obvezna polja
ODDAJ PODATKE

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji