Usposabljanje SD1

Dnevi Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez

Dnevi Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez od 21. do 23. oktobra 2019 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu organizira Dneve Olimpijskega komiteje Slovenije – Združenja športnih zvez.
Dnevi OKS – ZŠZ so konferenčni dogodek Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, na katerem bomo z eminentnimi sogovorniki naslovili različne teme s področja stanja športa v Sloveniji, razvoja športa za vse, se posvetili kariernemu razvoju športnikov, analizirali povezovanje gospodarstva in športa, predstavili izvajanje Nacionalnega programa športa na lokalni ravni in predvsem omogočili razpravo o perečih vprašanjih ter iskali rešitve na postavljene izzive.
 
Poleg bogatega konferenčnega dela bosta na dogodku v ponedeljek, 21. oktobra zvečer, tradicionalna dobrodelna prireditev za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij Fundacije za športnike in praznovanje 80. rojstnega dne legendarnega olimpionika Miroslava Cerarja, v torek, 22. oktobra zvečer, pa bomo zaznamovali obletnico ustanovitve Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez 15. oktobra 1991 ter podelili priznanja OKS - ZŠZ.
 
Na dogodek se lahko prijavite na prijava.olympic.si ali na 01 230 60 45 (Bojana Okorn Počivavšek) do 15. 10. 2019.
 
Na Dobrodelno prireditev za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij Fundacije za športnike se je treba prijaviti ločeno.
 
Z razvojem športa in olimpizmom ustvarjamo boljšo Slovenijo.
 
PROGRAM
 

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji