Usposabljanje SD1

Športne zveze, klubi in društva vabljeni na peti natečaj Moja reka si 2020

Športne zveze, klubi in društva vabljeni na peti natečaj Moja reka si 2020
V letošnjem olimpijskem letu se Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez kot partner pridružuje projektu Moja reka si 2020, v okviru katerega bo že peti nagradni natečaj za organizatorje čistilnih akcij. K sodelovanju vabimo vse športne zveze, klube in društva. Prijava na natečaj je brezplačna, rok pa se izteče 23. marca 2020.
Moja reka si 2020 izraža duh olimpizma, saj je spodbujanje ekološke ozaveščenosti eno od temeljnih načel olimpijskega gibanja. Gre za družbeno-odgovorni projekt spodbujanja čistilnih akcij in osveščanja o pomenu ohranjanja čistega okolja v Sloveniji, ki poteka na pobudo Coca-Cole v Sloveniji in v partnerstvu z OKS – ZŠZ, Slovensko turistično organizacijo in društvom Morigenos.
 
Na natečaju lahko sodelujejo šole, krajevne skupnosti, turistična, ribiška, lovska, kulturna, gasilska društva in tudi športni klubi, ki tradicionalno izvajajo okoljske dejavnosti s podporo občin in komunalnih podjetij. Rok za spletno prijavo čistilne akcije na natečaj je 23. marec, prijavitelji pa lahko čistilne akcije izvedejo vse do 4. maja 2020. Najboljši trije organizatorji čistilnih akcij prejmejo finančne nagrade: zmagovalec 1.000 evrov za natečaja, drugi finalist 750 evrov in tretjeuvrščeni 500 evrov.
 
Več o projektu in pogojih sodelovanja pa preberite na spletnem mestu: https://si.coca-colahellenic.com/si/trajnostni-razvoj/moja-reka-si/domov/.
 
Novicam lahko sledite tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/mojareka.si/.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji