Študentski turnir v odbojki na mivki strnil Evropski teden športa

Študentski turnir v odbojki na mivki strnil Evropski teden športa
Da bo prehod iz dijaških v študijske klopi lažji in bolj sproščen, so v koprskem Centru športov na mivki poskrbele tekme študentov v odbojki na mivki, ki so se izvedle pod okriljem Študentske organizacije Univerze na Primorskem, Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez, Športne zveze Koper in Mestne občine Koper.
»Jesenskega turnirja mešanih trojk se je udeležilo kar 30 študentov, ki so prišli iz večih držav in poskrbeli za pravi mednarodni pridih. Šport je pomemben pri razvijanju potrpežljivosti, samodiscipline in odgovornosti. S fizičnimi dejavnostmi in rednim gibanjem je odločanje o nadaljnjih korakih in načinu življenja v prihodnosti lažje. Veseli smo, da se je tekmovanja udeležilo toliko mladih,« so povedali na Olimpijskem komiteju Sloveniji-Združenju športnih zvez.

Prve tri uvrščene ekipe so prejele nagrade, prav vsi tekmovalci pa tudi praktična darila. »Kljub temu, da se letošnji Evropski teden športa zaključuje, je naš poglavitni cilj, da šport približamo prav vsem generacijam. Ne samo včeraj, ne le danes, ampak prav vsak dan. Naj gibanje in redna telesna aktivnost postaneta del našega vsakdanjika,« so strnili na OKS-ZŠZ.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji