Usposabljanje SD1

Zavarovalnica Generali med tremi finalisti nagrade #BeActive Workplace

Zavarovalnica Generali med tremi finalisti nagrade #BeActive Workplace
Veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije Zavarovalnica Generali je eden izmed podjetij - finalistov, ki se bodo decembra letos potegovali za osvojitev glavne nagrade ''#BeActive Workplace Award.''
Zavarovalnica Generali je na Evropsko komisijo poslala svojo pobudo in opis aktivacije v času letošnjega Evropskega tedna športa (23. -30. septembra), katerega glavni nacionalni koordinator je Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez. Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi.

V času Evropskega tedna športa tako vsako leto poteka ogromno aktivnosti za vse generacije, ki skušajo ozaveščati o pomenu gibanja in zdravja. Evropska komisija kot pobudnik tega projekta pa poleg športnih aktivnosti vsako leto v sklopu končne prireditve ''BeActive Awards'' izbira podjetja in posameznike, ki so se med projektom še posebej izkazali na posameznih področjih.

Letos je čast biti finalist v kategorijo ''BeActive Workplace'' (gibanje na delovnem mestu) pripadla tudi našemu velikemu sponzorji. Držimo pesti, da bo naša zavarovalnica Generali 8. decembra, ko bo čas za podelitev nagrad, domov odnesla tudi glavno nagrado v omenjeni kategoriji.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji