Usposabljanje SD1

Nadgradnja aplikacije Podari športu do 1 % odmerjene dohodnine

Nadgradnja aplikacije Podari športu do 1 % odmerjene dohodnine
Na Olimpijskem komiteju Slovenije - Združenju športnih zvez smo pripravili nadgradnjo aplikacije Podari del dohodnine športu, s katero želimo pomagati slovenskemu športu do dodatnih sredstev za delovanje, ki jih v tem obdobju še kako potrebuje.
Nadgradnja omogoča, da generirate spletno stran samo za vašo športno organizacijo in tako olajšate namenitev dela odmerjenje dohodnine. Preprosto vnesete elektronski naslov www.olympic.si/podarim/ in se odpre prilagojena stran, ki je namenjena dotični športni organizaciji, ki ji pripada davčna številka, ki ste jo zapisali v povezavi.
 
Na spletni strani se v naslovu prav tako izpiše "Podari del dohodnine za (naziv športne organizacije)", polje za izbiro društva pa postane fiksirano. Takšno povezavo nato delite med podpornike svojega društva, ki bodo še lažje podprli vaše delovanje.
 
PRIMER
https://www.olympic.si/podarim/66169607
Ponastavljena spletna stran je za namenitev odstotka odmerjene dohodnine OKS - ZŠZ. Z vnosom davčne številke vaše organizacije namesto od OKS - ZŠZ bo spletna stran generirana za vašo organizacijo.

 
Kot smo vas že obvestili je zahteve za namenitev dela dohodnine za leto 2020 mogoče oddati do 31.5.2021.
 
Za pridobitev statusa pa je potrebno oddati vlogo, kot je opisano na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pod Pridobitev statusa. Dopolnjen seznam upravičencev bo izdan najpozneje do 15.5.2021.
 
Prosimo, da o pobudi in nadgradnji obvestite svoje člane in simpatizerje, saj je to enostaven način, da še dodatno podprejo svoje športno društvo ali zvezo.
 
Povezavo do grafik, ki jo lahko uporabite za obveščanje o kampanji OKS - ZŠZ najdete na tej povezavi.
 
Navijamo za šport!
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji