Usposabljanje SD1

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ mag. Janez Sodržnik na obisku v občini Hrastnik

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ mag. Janez Sodržnik na obisku v občini Hrastnik
V sredo, 20.1.2021, je prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik z vodjo regijske pisarne OKS-ZŠZ Brežice, Ivanom Gerjevičem, v okviru svojih rednih obiskov slovenskih občin, obiskal župana Občine Hrastnik Marka Funkla.
Županu sta predstavila projekt Slovenke bakle, ki bo v spomladanskih mesecih, pred odhodom naših športnikov na Poletne olimpijske igre v Tokiu, obiskala vse slovenske občine.

Župan je izrazil navdušenje nad projektom in povedal, da bodo z veseljem gostili baklo. Na ta način bodo imeli tudi Hrastničani priložnost s prireditvijo počastiti svoja športna junaka in sicer kajakaša Petra Kauzerja in igralca namiznega tenisa Darka Jorgića, ki sta oba kandidata za udeležbo na olimpijskih igrah v Tokiu.

Občina Hrastnik z nekaj manj kot deset tisoč prebivalci sodi med naše športno dejavnejše občine. Občine se interesno združujejo kar v 31 društvih, v katerih so lahko telesni dejavni in se ukvarjajo z različnimi športnimi dejavnostmi od splošne vadbe do različnih individualnih in kolektivnih športnih panog, borilnih športov, konjeništva in seveda kajakaštva, katerega razvoj jim je omogočila geografska lega ob reki Savi, katere tok je ravno v njihovi občini dovolj hiter, da ponuja odlične pogoje za njegov razvoj. Športna društva se povezujejo tudi v Športno zvezo Hrastnik.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji