OI Pariz 2024

Vlada RS sprejela odločitev o začasnem zaprtju države od 1. do 12. aprila 2021

Vlada RS sprejela odločitev o začasnem zaprtju države od 1. do 12. aprila 2021
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport nam je dne, 28. marca 2021 sporočilo, da je "zaradi zaostrene epidemiološke situacije Vlada RS na današnji seji odločila za zaprtje države od 1. do vključno 11. aprila.
Zaprtje države je vladi predlagala svetovalna skupina pri ministrstvu za zdravje zaradi vnovičnega hitrega naraščanja okužb, ki jih povzročajo agresivnejše različice virus SARS-CoV-2. Do vključno 31. 3. 2021 ostajajo v veljavi obstoječe omejitve za področje športa."

Razlago spremenjenega Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter spremembe drugih odlokov, ki vplivajo tudi na izvajanje športnih programov, nam bodo poslali v kratkem oz. takoj po objavi v Uradnem listu RS.Zaprtje države je vladi predlagala svetovalna skupina pri ministrstvu za zdravje zaradi vnovičnega hitrega naraščanja okužb, ki jih povzročajo agresivnejše različice virus SARS-CoV-2. Do vključno 31. 3. 2021 ostajajo v veljavi obstoječe omejitve za področje športa."

Razlago spremenjenega Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter spremembe drugih odlokov, ki vplivajo tudi na izvajanje športnih programov, nam bodo poslali v kratkem oz. takoj po objavi v Uradnem listu RS.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji