Usposabljanje SD1

Paralimpijski tabor za družine v Laškem

Paralimpijski tabor za družine v Laškem
Tik pred začetkom novega šolskega leta vas tudi letos vabimo, da si skupaj z družino naberete novih moči v sproščujočem okolju Zdravilišča Laško in se udeležite paralimpijskega tabora za družine.

Tudi letos se obeta spoznavanje paralimpijskih športov, zanimiva predavanja in delavnice in seveda srečanje s parašportnikom, imeli pa boste tudi dovolj časa zase in za druženje s svojimi najbližjimi. Letošnji tabor bo še prav posebej zanimiv, saj se bo odvijal prav v času paralimpijskih iger, ki jih bomo seveda tudi skupaj spremljali.

Okviren program paralimpijskega tabora:
  • četrtek, 26. avgust 2021: prihod v Zdravilišče Laško v popoldanskih urah, po večerji srečanje z našim parašportnikom.
  • petek, 27. avgust 2021: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici - za otroke in starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji skupen družabni dogodek za vse udeležence.
  • sobota, 28. avgust 2021: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici - za otroke in predavanje za starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji pa skupen družabni dogodek za vse udeležence.
  • nedelja, 29. avgust 2020: naše druženje zaključimo z zanimivim športnim tekmovanjem za družine.
Prijave so do 16. julija 2021 možne na povezavi TUKAJ. Dodatne informacije po mailu in po telefonu 041 854 009 (Majda).

Cena programa: 200 EUR za odrasle in 160 EUR za otroke do 16. leta.

V to ceno so vštete vse nočitve, 3x polni penzion v hotelu in karte za neomejeno kopanje v Thermani. Dodatno bo poskrbljeno za bogato vsebino in super darila!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji