Usposabljanje SD1

Zadnji teden septembra tudi letos z znamenju Evropskega tedna športa

Zadnji teden septembra tudi letos z znamenju Evropskega tedna športa
Vabimo vas, da s svojimi aktivnostmi, tako kot doslej, spodbudite prebivalce Slovenije k rednemu športnemu udejstvovanju ter s tem prispevate k izboljšanju zdravja in kakovosti življenja naših državljanov.
 
Nekaj predlogov in razmislekov pošiljamo v povezavi sicer pa so zelo dobrodošle vaše ideje. Več o Evropskem tednu športa lahko prebrete na spletni strani: https://ewos.olympic.si.

Kako sodelujem v Evropskem tednu športa
 
Vpis dogodkov
 
Povezava do grafik
 
Veseli bomo v kolikor se nam pridružite in skupaj ponudimo zanimiv program tako na nacionalni, kot na lokalni ravni.
 
Evropski teden športa je iniciativa Evropske komisije, katere namen je spodbujanje prebivalstva k redni telesni dejavnosti. Del pobude, ki poteka od leta 2015 in je nastal, kot odgovor na porast telesne nedejavnosti prebivalcev Evrope in tudi v Sloveniji. Šport in telesna dejavnost bistveno prispevata k blaginji evropske družbe, a stopnja telesne dejavnosti v nekaterih državah trenutno stagnira ali celo upada. Hkrati se močno povečuje čas sedenja pri vseh skupinah populacije, kar je epdemija še dodoatno pospešila. Soočamo se z novimi izzivi, a verjamemo, da bomo aktualne negativne trende skupaj lahko obrnili v želeno smer.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji