Usposabljanje SD1

Mreža Olimpijskih referenčnih športno-medicinskih centrov razširjena v Portorož

Mreža Olimpijskih referenčnih športno-medicinskih centrov razširjena v Portorož
V ponedeljek je mreža Olimpijskih referenčnih športno-medicinskih centrov dobila novega člana. Nova točka se nahaja na Obali, v Termah Portorož, LifeClass Hotels & Spa.

Terme Portorož so se pri snovanju Olimpijskega referenčnega športno-medicinskega centra partnersko povezale z Ortopedsko bolnišnico Valdoltra, Zdravstvenim domom Lucija in Splošno bolnišnico Izola.

"Zelo sem vesel, da se je mreži naših športno-medicinskih centrov pridružil nov konzorcij, ki ga sestavljata partnerja Terme Portorož in Ortopedska bolnišnica Valdoltra. S tem smo razširili mrežo tudi v tem delu Slovenije in našim športnikom približali celovito obravnavo, ki jo potrebujejo za doseganje vrhunskih rezultatov," je na otvoritvi povedal Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez.

"Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez bo koncept celovite strokovne podpore športnikom razvijal še naprej, vključno s preventivnim zdravstvenim varstvom in z nadstandardnim zdravstvenim zavarovanjem, ki omogoča koriščenje samoplačniških storitev v primeru poškodbe ali bolezni. Tu imate odlične pogoje za obravnavo športnikov in prepričan sem, da jih bomo z dobrim sodelovanjem vsi skupaj znali izkoristiti," je še dodal Gabrovec.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji