OI Pariz 2024

Razstava Slovenski šport 1991–2021 v BTC Cityju

Razstava Slovenski šport 1991–2021 v BTC Cityju
​Kristalna palača te dni gosti posebno razstavo, posvečeno slovenskemu športu in športnikom. Ogledate si jo lahko vsak dan, saj je postavljena v galeriji na prostem.

Šport je družbi BTC od nekdaj blizu. So dolgoletni podporniki različnih športnih panog, posameznih športnikov in ekip, hkrati pa posebno skrb namenjajo tudi promociji rekreativnega športa. Kot veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije podpirajo naše olimpijce, Kristalna palača pa je dom Olimpijskega komiteja Slovenije ter Slovenskega olimpijskega izobraževalnega centra. In v teh dneh tudi razstave Slovenski šport 1991–2021: športna zgodba, stkana iz dejavnosti tisočev.

Razstava je bila odprta v okviru državnega praznika in proslave ob Dnevu slovenskega športa 23. septembra na Bledu, konec oktobra, meseca, v katerem je Olimpijske komite Slovenije praznoval svojo 30-letnico, pa se je preselila v galerijo Kristalne palače na prostem.

Vabljeni k ogledu in raziskovanju treh desetletij slovenskega športa in uspehov slovenskih športnikov! Razstava je na ogled do konca novembra.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji