Usposabljanje SD1

Elementum svetovanje za športnice in športnike na področju investiranja ali varčevanja v plemenite kovine

Elementum svetovanje za športnice in športnike na področju investiranja ali varčevanja v plemenite kovine
Podjetje ELEMENTUM je bronasti partner Olimpijskega komiteja Slovenije, s katerim smo v preteklem letu izdali ekskluzivni srebrnik olimpijskega šampiona Miroslava Cerarja. S prodajo kovancev del kupnine namenimo Fundaciji Miroslava Cerarja za štipendije mladim športnikom iz socialno šibkih okolij.
Danes smo se zaradi bližine vojne v Ukrajini in ekonomskih posledic le-te vsi znašli v vrtincu negotovosti. Naši prihranki in prihodki so ogroženi zaradi situacije na globalnih trgih surovin in inflacije, ki bo v Sloveniji v letošnjem letu lahko dosegla dvomestno številko.
 
Podjetje Elementum ima znanje in rešitve, kako v teh časih ohraniti in oplemenititi vaše osebno premoženje. Elementum je specializiran za nakup in varčevanje v obliki plemenitih kovin, ki so zgodovinsko najučinkovitejša oblika zaščite premoženja v času ekonomskih nestabilnosti. Vsi skupaj si želimo, da bi bila naša življenja povezana z mirom in blagostanjem, zato si v podjetju želijo, da bi lahko ponudili koristne nasvete in pomoč iz »prve roke« za varno finančno sedanjost in prihodnost.
 
Ker je podjetje Elementum partner OKS, zagotavlja za športnike brezplačno svetovanje. Za vse informacije je na voljo g. Bogdan Kukovec, poslovni manager in vodja projekta sodelovanja z OKS, M: 051 347 759, E: bogdan.kukovec@elementum.si.
 
Elementum vam bo z veseljem predstavil rešitve in možnosti za varčevanje ali nakup plemenitih kovin s strani strokovnih svetovalcev. Splošne informacije so dostopne tudi na spletni strani www.elementum.si in https://srebrnik-oks.elementum.si/

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji