Usposabljanje SD1

Olimpijski športni tabor s Foksijem razprodan!

Olimpijski športni tabor s Foksijem razprodan!
Šport je dinamičen, atraktiven, zabaven in ponuja odgovore na skorajda vse izzive današnjega časa. Če športu dodamo pridevnik olimpijski, se ta obogati še s plemenitostjo, brezpogojnim sodelovanjem in zdravo tekmovalnostjo. Ko pa športu in olimpizmu dodamo še otroke, lahko vse skupaj zavijemo v čudovito enačbo, katera rešitev je otroški Olimpijski tabor.

»Začetki vsakega dobrega športnika se začnejo z igro.«
Otrokom bomo z igro predstavili različne olimpijske športe, vsakega s svojo značilnostjo, zgodovino in izvorom. V idilični okolici Kranjske Gore bomo med 10. in 15. julijem 2022 organizirali že tretji Olimpijski športni tabor s Foksijem, kjer zabave, športa in olimpijskih vrednot ne bo manjkalo!

Slavnostna otvoritev, predstavitev različnih olimpijskih panog ter vrhunskih športnikov, olimpijski kviz, lepe nagrade ter mnogo več čaka mlade športne navdušence od 1. – 5. razreda osnovne šole. Če nam s taborom uspe, da otroci začutijo in vzljubijo šport, ki tako postane sestavni del njihovega življenja, je naš cilj dosežen. Če pa k temu dodamo še delček olimpizma, pa je zmaga naša.
 
Olimpijski športni tabor bo organiziran pod budnim očesom lisjaka Foksija, strastnega ljubitelja športa ter največjega navijača naših športnikov in športnic. Lisjak Foksi je maskota Olimpijskega komiteja Slovenije, ki že tretje leto zapored v svoj olimpijski brlog vabi mlade športne navdušence, ki se želijo pobližje spoznati z različnimi športi, olimpizmom ter olimpijskimi vrednotami.

Letošnji Olimpijski tabor je razprodan in lisjak Foksi že nestrpno pričakuje vse otroke, da se spoznajo in skupaj preživijo nepozaben teden.
 
Več informacij je na voljo na spletni strani tabora.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji