Usposabljanje SD1

Pumpaj Slovenija z lisjakom Foksijem v soboto 4. junija v Ribnici

Pumpaj Slovenija z lisjakom Foksijem v soboto 4. junija v Ribnici
Po uspešnem začetku v Luciji se niz dogodkov na pumptrackih Pumpaj Slovenija s spremljevalnim programom Grbine so fine v soboto 4. junija nadaljuje v Ribnici.

Oblčina Ribnica v industrijski coni Ugar z graditelji Alliance ASE in lokalnimi izvajalci te dni dokončuje največji grbinasti poligon v Sloveniji, ki se lahko pohvali z več kot 1200 m2 skupne površine. Objekt bodo odprli ob obisku serije Pumpaj Slovenija, pokalne dirke na pumptracku, ki jo bo spremjlal program Grbine so fine s Foksijevimi izzivi, dobrodelni Krog za razvoj ter pester spremljevalni program.

Najprej bodo na svoj račun prišli najmlajši, ki se bodo družili z lisjakom Foksijem ter ambasadorji in inštruktorji serije. Prijave se odprejo ob 9.30, prva skupina Foksijevih izzivov pa z delom na pumptracku in ob njem začne ob 10 uri, zadnja zaključi ob14 uri, ko se začnejo uradne kvalifikacije dirke. 

Vabljeni vsi od tistih na poganjalčkih do največjih osnovnošolcev. Vabljeni tudi tisti brez lastnih koles saj vas čaka flota bmx koles za brezplačno izposojo.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji