Usposabljanje SD1

Poklon slovenskim olimpijkam

Poklon slovenskim olimpijkam
Slovenske športnice so nas na olimpijskih igrah z rezultatom, s katerim so si priborile olimpijsko odličje, razveselile že 25-krat. Odličje si je na največjem športnem tekmovanju priborilo že 20 Slovenk, ki so lahko vzor vsakemu izmed nas. Nekatere so si ga priborile večkrat, nekatere so svoje dosežke okronale v nekdanji državi.
 
V spomin na odlične uspehe naših športnic vas tudi letos vabimo, da se nam to soboto, 3. septembra, pridružite v Ruski dači, kjer se bomo od 13 ure dalje družili v čast našim olimpijkam. Na dogodku se boste lahko srečali s športnimi vzornicami, se z njimi slikali in poklonili njihovim dosežkom na največjem globalnem športnem dogodku na svetu - Olimpijskih igrah.

Gre za športno, zabavno, družabno srečanje z nosilkami olimpijskih kolajn ter članicami olimpijskih reprezentanc nekdanje države ter samostojne Slovenije. Olimpijski program je namenjen celotni družini, saj ga bodo popestrili animatorji s športnimi aktivnostmi za otroke, video spomini športnih dosežkov naših olimpijk, zabavni pogovori z udeleženkami ter glasbena spremljava Gašperja Riflja. 

Pozdravila vas bosta predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez Bogdan Gabrovec in predsednica Komisije za enakost spolov pri OKS-ZŠZ dr. Marta Bon. Gostitelj srečanja bo dr. Aleš Musar.

Se vidimo v soboto v Ruski dači!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji