Usposabljanje SD1

Denarna pomoč za olimpijke in vrhunske športnice

Denarna pomoč za olimpijke in vrhunske športnice
Si olimpijka ali se pripravljaš na svoj prvi nastop na Olimpijskih igrah? Svetovno združenje olimpijcev je za vse vrhunske športnice, olimpijke in tiste, ki se šele pripravljajo na svoj olimpijski prvenec, pripravilo novo obliko denarne pomoči, ki bo olajšala pot do izpolnitve sanj o nastopu na največjem športnem dogodku na svetu.

Enoletni program bo zagotovil finančno podporo olimpijkam in tistim športnicam, ki so kandidatke za nastop na olimpijskih igrah Pariz 2024 in Milano-Cortina 2026. Sredstva so namenjena kritju stroškov treningov in tekmovanj, ki predstavljajo pomembno izkušnjo osebnega in poklicnega razvoja ter dostopa do globalne mreže vrhunskih športnikov.

»Kot športnica še predobro razumem, kakšno razliko lahko povzroči dostop do dodatnih denarnih sredstev,« je povedala Simidele Adeagbo OLY, ustanoviteljica fundacije SimiSleighs. »S strateškimi naložbami našega programa Athlete Grant bomo pomagali številnim vrhunskim športnicam po vsem svetu, ki trenutno potrebujejo dodatno finančno podporo. Zdaj je pravi čas, da izboljšamo celovito podporo novi generaciji športnic, saj sta OI Pariz 2024 in OI Milano-Cortina 2026 pred vrati.«
 
Pogoj za kandidaturo je tekoča angleščina.
Prijave se zbirajo do vključno ponedeljka, 6. februarja 2023 do 23.59 ure po vzhodnem standardnem času.
Več informacij o štipendiji najdete tukaj: https://www.simisleighsfoundation.org/ssf-athlete-grant-program
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji