Bakla 2024

Regijski posveti na temo športa na lokalni ravni

Regijski posveti na temo športa na lokalni ravni
OKS – ZŠZ bo v prihodnjem tednu organiziral tri posvete na temo problematike športa na lokalni ravni. Organizirani bodo v 6. junija v Postojni, 7. junija v Mariboru in 8. junija v Ljubljani.

V začetku letošnjega leta smo v živo s predstavniki športa na lokalni ravni ter s pomočjo spletne ankete pripravili in izvedli obsežno analizo stanja in izzivov športa na lokalni ravni. Na podlagi ugotovljene problematike smo predlagali različne ukrepe, ki bi pripomogli k izboljšanju stanja športa na lokalni ravni

Izsledke analize in predlagane ukrepe bi želeli z vami, ki imate veliko izkušenj z izvajanjem športa na lokalni ravni, v živo predebatirati in s tem skupaj nasloviti problematiko ter korake za nadaljnji razvoj športa. V ta namen bomo organizirali tri regijske posvete, ki bodo izvedeni po sledečem razporedu:
  • v Postojni, 6. 6. 2023 ob 12.00 uri v Šolskem centru Postojna, Cesta v Staro vas 2, 6230 Postojna,
  • v Mariboru, 7. 6. 2023 ob 12.00 uri v medijskem prostoru Nogometnega kluba Maribor, Ljudski vrt, Mladinska ulica 29, 2000 Maribor,
  • v Ljubljani, 8. 6. 2023 ob 12.00 uri v Športni hiši v trgovskem središču BTC, Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana.
Vabimo vas, da se na dogodek, ki vam terminsko in lokacijsko najbolj ustreza, prijavite s klikom na enega od spodnjih gumbov. Ker želimo, da bo razprava čim bolj konkretna in produktivna, vam preko spodnjega gumba "PRENOS DOKUMENTA", pošiljamo tudi dokument Analiza delovanja in izzivov športnih organizacij na lokalni ravni, ki si ga lahko prenesete in do udeležbe na izbranem posvetu tudi preučite.
PRENOS DOKUMENTA.

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na sportzavse@olympic.si.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji