Bakla 2024

V času evropskega tedna športa nas obiščite na Festivalu za tretje življenjsko obdobje

 V času evropskega tedna športa nas obiščite na Festivalu za tretje življenjsko obdobje
Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez vas skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport (MGTŠ), vabi na Festival za tretje življenjsko obdobje, ki bo med 27. in 29. septembrom v Cankarjevem domu v Ljubljani.


BREZPLAČNE MERITVE TELESNIH ZMOGLJIVOSTI IN INDIVIDUALNI POSVET S STROKOVNJAKOM vsak dan od 9. do 18. ure

Vas zanima moč nog in moč vašega telesa? Kakšno je vaše ravnotežje in koordinacija? Ustavite se na razstavnem prostoru MGTŠ za 15 minut, opravite brezplačne meritve in se posvetujte s strokovnjakom. Odlična priložnost da izveste kako skrbeti za svoje telesno in duševno zdravje ter si zagotovite kvalitetno življenje.
 
Vabljeni vsi, ne glede na svoja leta ali na to, kako “fit” se trenutno počutite. Bistveno je, da želite narediti nekaj zase. 
 
Rezervirajte svoj termin preko spletne povezave: https://arcusmedici.si/dogodek/f3zo/
Izberite dan in uro, ki vam najbolj ustreza.
 
V četrtek, 28. septembra, ob 9.30 uri vabljeni v Dvorano M4 na predavanje z naslovom Z GIBANJEM OHRANIMO NEODVISNOST TUDI V TRETJEM ŽIVLJENJSKEM OBDOBJU, ki ga bo izvedla dr. Petra Prevc, predavateljica na Fakulteta za šport, Univerze v Ljubljani.
  
Izvedeli boste kakšne biološke spremembe prinaša tretje življenjsko obdobje in kako vplivajo na vaše gibalne sposobnosti, na neodvisnost in opravljanje vsakodnevnih aktivnosti. Hkrati pa boste spoznali priporočila za vadbo, principe razvoja posameznih gibalnih sposobnosti in lahko preizkusili tudi nekaj praktičnih primerov enostavnih vaj, s katerimi lahko izboljšate svoje sposobnosti in kvaliteto življenja tudi v pozni starosti.
 
Pridružite se nam. Vsak bo odšel domov s kakšnim praktičnim nasvetom. Za dobro družbo povabite še svojo boljšo polovico, prijatelje, starše, brate, sestre, soseda in se nam pridružite! 

Hkrati vas vabimo, da na spletni strani preverite tudi ostale dogodke v sklopu Evropskega tedna športa!
https://ewos.olympic.si/
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji