Usposabljanje SD1

OKS podelil del nagrad za športne dosežke v lanskem letu

 OKS podelil del nagrad za športne dosežke v lanskem letu
Olimpijski komite Slovenije je po včerajšnji skupščini podelil nagrade za športne dosežke v lanskem letu, ki jih niso razdelili lani na prireditvi Športnik leta 2015 ter na regijskih podelitvah.
Podelili so tudi 22 malih statev, med drugim odbojkarski reprezentanci Slovenije za drugo mesto na evropskem prvenstvu.
Priznanja so dobili odbojkarji Mitja Gasparini, Klemen Čebulj, Mih Plot, Alen Pajenk, Jani Kovačič, Jan Kozamernik, Gregor Ropret, Uroš Pavlovič, Jan Pokeršnik, Dejan Vinčič, Alen Šket, Danijel Koncilja, Jan Klobučar in Tine Urnaut.

Male statue so prejeli tudi Jure Kozjek, Miha Vodičar in Nadja Bičkova, Nejc in Peter Žnidarčič, Luka Žgajnar, Peter Podlunšek, Matjaž Sluga, Aleš Borčnik, Vid Debeljak, Blaž Cof, Simon Hočevar, Rok Drakšič in Boštjan Maček ter ekipa v kegljanju (Anja Ulaga, Brankica Pavlovič, Nada Savič, Saša Črep, Rada Savič, Barbara Fidel, Anja Kozmus, Eva Sajko, Urša Mejač, Brigitte Strelec), ekipa v spustu v kajaku in kanuju (Tim Kolar, Nejc Žnidarčič in Vid Debeljak) in ekipa v jadralnem padalstvu (Tilen Ceglar, Primož Suša, Jože Molek, Jošt Napret, Jurij Vidic in Dušan Orož).

Skupaj je bilo 204 nagrajencev. Podelili so tudi priznanja za prostovoljno delo v športu; plamenice so dobili Jože Javornik, Anton Majcen in Peter Henčič, častne listine Vinko Novak in Henrik Hinko Petrič, plakete pa Henrik Valentinčič, Sonja Gale Ašanin in Branko Zelič.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji