OI Pariz 2024

Obisk srbske delegacije na sedežu OKS-ZŠZ

Obisk srbske delegacije na sedežu OKS-ZŠZ
Torkovo popoldne je na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez minilo v znamenju obiska predstavnikov srbske gospodarske zbornice in srbskega olimpijskega komiteja. Rdeča nit sestanka so bile prihajajoče olimpijske igre v Parizu in konstruktivna izmenjava informacij o obeh nacionalnih hišah v parku La Villette ter različne oblike sodelovanja le-teh.


Po pozdravnem nagovoru in predstavitvah generalnega sekretarja OKS-ZŠZ Tomaža Jontesa je zbranim na srečanju projekt slovenske hiše predstavil Matic Švab, poslovni direktor OKS-ZŠZ. Pri predstavitvi sta sodelovala tudi Urška Žolnir Jugovar in David Mir, sodelujoča na projektu v programskem in tehničnem delu hiše. Slovenska hiša ne bo namenjena le gospodarskim delegacijam, temveč tudi mimoidočim obiskovalcem in slovenskim športnikom.    

Obe hiši bosta v času iger predstavljali gospodarsko, kulinarično, kulturno in turistično destinacijo sečišče v La Villette, tretjem največjem pariškem parku. Obetamo si tesno sodelovanje s srbsko hišo in močno gospodarsko povezovanje obeh delegacij.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji