Bakla 2024

Imenovan vodja olimpijske reprezentance Slovenije OI Pariz 2024

Imenovan vodja olimpijske reprezentance Slovenije OI Pariz 2024
Nekdanji rokometaš, kasneje direktor moških reprezentanc pri Rokometni zvezi Slovenije, danes pa namestnik generalnega sekretarja in direktor za področje športa na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenje športnih zvez Uroš Mohorič je bil na današnjem izvršnem odboru OKS-ZŠZ imenovan za vodjo olimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024. Njegove bogate izkušnje in poznavanje področja športa z vseh vidikov je botrovalo k izbiri za to izjemno pomembno vlogo.

Mohorič bo na novem položaju skrbel za vse vidike priprav in nastopov slovenske olimpijske reprezentance na prihajajočih olimpijskih igrah v Parizu. Imel bo ključno vlogo pri zagotavljanju sredstev in prvovrstne podpore športnikom in športnicam, kar jim bo omogočalo optimalne rezultate na tekmovanjih. Prav tako bo tesno sodeloval s trenerji in osebjem pri upravljanju logistike in operacij v času iger.

"V čast mi je voditi olimpijsko reprezentanco Slovenije in podpirati naše nadarjene športnike in športnice, ki sledijo svojim sanjam vse do Pariza. Zavezan sem k spodbujanju in oblikovanju pozitivnega okolja, ki najbolj podpira ekipo, da se osredotoči in uspešno pripravi na nastope na svetovnem prizorišču," je navdušenje pred novim izzivom izrazil Uroš Mohorič.
 
Verjamemo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami uspešno vodil reprezentanco na poti do novih olimpijskih zgodb uspeha in veselja.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji