Usposabljanje SD1

Priprave na OFEM Erzurum 2017 v polnem teku

Priprave na OFEM Erzurum 2017 v polnem teku
Med 11. in 18. februarjem bo v Turčiji, natančneje v mestu Erzurum, zimski Olimpijski festival Evropske mladine, ki se ga bo udeležila tudi slovenska reprezentanca.
Iz organizacijskega odbora OFEM Erzurum 2017 so sporočili, da so priprave na igre v polnem teku ter da je že vse pripravljeno na prihod mladih športnikov iz celotne Evrope. Vsa prizorišča so pripravljena, na njih se odvijajo še zadnji testni dogodki, ki so že skoraj v celoti dokončani in pripravljeni, da sprejemo približno 1.300 športnikov in športnic ter ostalih članov ekip.
Olimpijska vas je dokončana in pripravljena za sprejem reprezentanc; prav tako vreme, ki je zelo zimsko, z veliko snega in nizkimi temperaturami.

Prav tako je poskrbljeno za varnost, ki bo med igrami še dodatno okrepljena; za nemoten potek iger bo skrbelo kar 3.000 policistov, posebnih enot in osebnih varnostnikov ter dodatnih 1.900 policistov, ki bo zadolženo le za varnost v mestu.

Tudi slovenski športniki se na igre že dolgo pripravljajo ter se veselijo obiska tega večpanožnega tekmovanja. Slovenska reprezentanca Olimpijskega festivala evropske mladine Erzurum 2017 bo znana konec januarja, saj jo mora potrditi IO OKS-ZŠZ.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji