Union Hoteli d.d. in OKS skupaj do Tokia 2020

Union Hoteli d.d. in OKS skupaj do Tokia 2020
V uvodu seje Izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez je bila podpisana, oz. podaljšana partnerska pogodba z družbo Union hoteli d.d.
Družba Union hoteli z Olimpijskim komitejem Slovenije sodeluje že vse  od leta 1993, natančneje od 7.4.1993.  Union hotele sestavljajo štirje odlični hoteli v centru mesta, ki skupaj ponujajo 574 udobnih in prijetno opremljenih sob v treh cenovnih kategorijah ter kar 31 dvoran za različne tipe dogodkov. Grand hotel Union, ta secesijski dragulj, ki je hkrati tudi največji konferenčni hotel v Ljubljani, gostom ponuja, da iz elegance in udobja mehko prestopijo naravnost v srce čudovite Ljubljane. Za poslovnega ali počitniškega gosta ni večjega privilegija, kot je imeti vse pri roki in pod eno streho, kjer se prepleta mednarodno in lokalno.
Minula leta so bila v znamenju številnih prenov in novosti, ki izboljšujejo kakovost bivanja in udobja gostom, ki jim posvečajo največjo pozornost. Da lahko res dobro poskrbijo zanje, namenjajo veliko skrb zdravemu načinu življenja, zato se zaposleni udeležujejo številnih rekreativnih dogodkov in podpirajo vrhunske športne dogodke.

S podpisom pogodbe se je želja odgovornih v Union hotelih, po  podpori  in širitvi olimpijskih vrednot v Sloveniji in drugod podaljšala še za naslednja  4 leta, do olimpijskih iger v Tokiu 2020.

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji