Usposabljanje SD1

Pridužite se nam in vztrajajte pri svojih ciljih

Pridužite se nam in vztrajajte pri svojih ciljih
Imate svoje cilje, za katere morate vztrajati dan za dnem, teden za tednom? V življenju si ljudje neprestano postavljamo cilje. Nekdo bi rad opravil še zadnji izpit in zaključil šolanje z diplomo, drugi si želi izgubiti višek kilogramov, tretji se trudi uspešno zaključiti poslovni projekt, četrtemu je velik uspeh že to, da se dnevno več giblje, nauči meditirati ali se znebi kakšne grde razvade.
Karkoli je vaš cilj, zanj je potrebno načrtovanje, trud, vztrajnost, zavzetost in odrekanje. Cilj bo lažje doseči, če bo z vami nekdo, ki vas bo spodbujal in podpiral v trenutkih, ko vam bo zmanjkalo motivacije in vztrajnosti.

Banka SKB bo Marušo in Tima Kevina spodbujala na poti do uresničitve njunega cilja. Vabimo vas, da z nami delite vaše osebne zgodbe o že doseženih ciljih, ki bodo v navdih, ali še neuresničenih, za katere potrebujete malo spodbude.
Ambasadorji gibanja #vztrajam kljub oviram v vsakdanjem življenju vztrajajo. S pozitivnim pogledom na življenje stremijo k zastavljenemu cilju, zato težave, s katerimi se soočajo, prej ali slej premagajo.
 
Se tudi ti ne daš? Postani #vztrajam ambasador!
Deli svoje cilje, svoje ovire, svoje nasvete. Pomagaj s svojimi izkušnjami in bodi navdih. Skupaj smo močnejši!
 
Banka SKB je sponzor slovenske olimpijske reprezentance že 25 let, lani pa je postala tudi osebni sponzor atletinje Maruše Mišmaš in deskarja Tima Kevina Ravnjaka.


 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji