Usposabljanje SD1

Kapetan Domen Makuc popeljal slovensko reprezentanco poletnemu Olimpijskemu festivalu naproti

Kapetan Domen Makuc popeljal slovensko reprezentanco poletnemu Olimpijskemu festivalu naproti
Mladi športniki in športnice, člani slovenske reprezentance Slovenije za poletni Olimpijski festival evropske mladine, so včeraj zvečer vkorakali na štadion ETO, kamor jih je popeljal zastavonoša in kapetan rokometne reprezentance, Domen Makuc.
Slavnostna otvoritev se je začela z izjemnim nastopom mladih madžarskih plesalcev in plesalk, ki so na štadionu v mestu Gyor pozdravili kar 50 različnih reprezentanc iz celotne evrope. Gostitelji so z veseljem pozdravili največje število športnikov in športnic s spremljevalci na poletnih OFEM-ih do sedaj; kar 16.000 zapestnic se je prižigalo in ugašalo v barvah reprezentanc.

Dobro vzdušje je bilo moč čutiti v slovenski reprezentanci, ki jo sestavlja 73 športnikov in športnic, kjer dodatno energijo dajejo tudi člani moške rokometne in ženske odbojkarske ekipe. Slovensko ekipo je na štadion popeljal mladi rokometaš, kapetan rokometne reprezentance Domen Makuc, ki je skupaj z ostalimi člani ekipe skrbel, da je mlada slovenska reprezentanca delovala veselo, sproščeno, predvsem pa, da je med športniki vladal pravi olimpijski duh, kot se za take igre spodobi.

Danes športniki začnejo s prvimi nastopi, pesti bomo držali za plavalce, atlete, rokometeše in odbojkarce ter tenisače, ki pričnejo s tekmovanji posamezno.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji