Usposabljanje SD1

Balinarji poskrbeli za veselje v slovenski reprezentanci Svetovnih iger

Balinarji poskrbeli za veselje v slovenski reprezentanci Svetovnih iger
Svetovne igre v Vroclavu se nadaljujejo in danes so balinarji poskrbeli za novo veselje v reprezentanci, saj so povečali število kolajn na štiri.
Današnji dan se je začel z lokostrelstvom in nastopom Ane Umer, ki pa se ni zaključil najboljše. Na tekmi z ukrivljenim lokom je izgubila izločilni dvoboj z italijanko za uvrstitev v polfinale in zasedla končno 5. do 8. mesto.

V nadaljevanju pa se je stanje izboljšalo, saj so člani ekipe balinanja poskrbeli za novo veselje v slovenski reprezentanci. Po srebru športne plezalke Janje Garnbret je bron osvojila balinarka Laura Škoberne, tretja je bila v natančnem zbijanju. Najboljša je bila Kitajka Xiaomin Guo, srebro si je s 16 točkami priborila Francozinja Suzy Marie, Čilenka Sabrina Molito Polina je ostala brez kolajne.
Polfinalni obračuni v hitrostnem zbijanju tudi z nastopoma Nine Volčine in Anžeta Petriča so bili zaradi slabega vremena preloženi in vodstvo tekmovanja se je odločila, da v hitrostnem zbijanju podeli kolajne tudi četrto uvrščenim tekmovalcem. Po srebru Anžeta in bronu Laure je tudi Nina osvojila bronasto kolajno v hitrostnem balinanju.

Vsekakor si želimo, da slovenska reprezentanca z uspehi nadaljuje tudi v prihodnje.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji