Usposabljanje SD1

Znana so imena treh kandidatov za nosilca slovenske zastave

Znana so imena treh kandidatov za nosilca slovenske zastave
Šestnajst dni nas loči od slovesne otvoritve zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu. Šestnajst dni od začetka enega največjih globalnih dogodkov v 2018. Vsi nosilci nacionalnih zastav, iz domovine in tujine, so izredno ponosni na izkazano čast, saj je ta naloga zaupana le redkim. Prvič nasploh bodo slovenskega zastavonošo izbrali športni navdušenci.
Olimpijski komite Slovenije in Val 202 sta si pred bližajočimi se igrami zamislila nov način interakcije s športno javnostjo. Za eno najbolj prestižnih nalog na igrah – nošenje slovenske zastave – bodo nosilca določili spletni uporabniki družbenega omrežja Facebook z glasovanjem med FB live prenosom, 29. januarja 2018 med 17.00 in 18.00.

Kandidati za nosilca slovenske zastave so: biatlonec JAKOV FAK, smučarska tekačica VESNA FABJAN in hokejist MITJA ROBAR. Izbirali jih bomo na FB profilu Vala 202, ki bo s svojimi moderatorji in produkcijsko skupino izpeljal enourno spletno pogovorno oddajo z vsemi tremi, med katero bodo gledalci lahko s kliki izbrali najbolj primernega športnika za častno nalogo. Tovrsten način izbora je vsekakor nekaj novega tudi v svetovnem merilu, saj česa podobnega doslej še nismo videli.
 
Akcijo lahko spremljate na www.facebook.com/Val202/, spletni strani www.val202.si , drugih spletnih profilih RTV Slovenija ter seveda na digitalnih kanalih Olimpijskega komiteja Slovenije; na Facebooku (https://www.facebook.com/SloveniaOlympicTeam/) in spletni strani www.olympic.si.  

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji